Sari la conținut
Forum Roportal
ToDieFor

Videoclipurile mele muzicale

Postări Recomandate

Salut! Pentru ca tot suntem in cadrul unui forum destinat muzicii, m-am gandit ca daca va pasioneaza editarea videoclipurilor muzicale, in calitate de simpli fani ai unor trupe si nu numai, sa prezentam fiecare ceea ce am realizat. Am sa incep eu cu ceea ce am realizat de-a lungul timpului, si apoi am sa astept sa dezvoltati si voi acest subiect care sper sa fie unul de succes!

 

Atentie: nu puneti linkuri cu videoclipurile oficiale sau cele facute de altcineva! Hai sa vedem cat de creativi suntem! :)

 

:) :) ;)

 

1. "Dreaming of..." - un fimulet facut cu ceva ani in urma, si pe care l-am dedicat memoriei lui Mike Baker, vocea trupei SHADOW GALLERY plecat pe nedrept dintre noi, una din vocile de exceptie ale genului progressive metal...

 

 

 

2. "Railbus story" - un videoclip pe melodia trupei germane KRAFTWERK, pionerii genului electronic. Melodia aleasa: "Autobahn".

 

 

3. "RailTrip2009" - muzica trupei MAGENTA - Darkest dream - o trupa de exceptie din noul val. Enjoy!

 

 

4. "Arena - ascension" - videoclip dedicat trupei de progressive metal ARENA, una din trupele britanice de mare valoare din ultimii ani! :)

 

 

5. "TO DIE FOR - Lacrimarum" - pentru fanii metalului melodic finlandez. despre trupa nu cred ca mai este nevoie de vreo prezentare... \m/

 

 

6. "Thoughts..../Ganduri..." - un scurt eseu cinematografic pe muzica celebrei trupe britanice ANATHEMA cu piesa Infinity (Pt2). NU va speriati, nu e un film de groaza. :)

 

 

7. "Kreator - Golden Age" - un videoclip dedicat trupei germane de thrash metal KREATOR, una din trupele cu a carei muzica am crescut. Melodia aleasa este Golden Age de pe L.P.=ul Endorama. O dedicatie pentru metalistii adevarati!

 

 

Ei bine, cam atat. Ar mai fi si altele dar le-am selectat pe cele mai faine in opinia mea. Astept si clipurile voastre! :)

Editat de ToDieFor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×