Sari la conținut
Forum Roportal
Jugulator

Cretini.ro - Divertisment online

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"cretinometru" suna genial! :spiteful:

 

Bannerul ala din head e jenant acolo. Daca vrei o modalitate misto de monetizare, gindeste-te sa faci tricouri personalizate. Reclamele pe .ro sint mai mult enervante pentru utilizatorii care chiar ti-ar face bani decit utile pentru tine - uite, eu as cumpara cu placere produse la care stiu ca tu iti iei cota de afiliat sau ti le produci singur, decit sa suport un site cu reclamele efectiv bagate in ochi cu de-a sila.

 

Permalinkurile fara .html in coada se prea poate sa fie vazute mai bine de goagal... cel putin asta e concluzia la care am ajuns eu.

 

Pentru Home si Bash sint sigur ca s-ar putea gasi termeni echivalenti din limba romana. La primul e evident care e ala, la al doilea ... nu imi bat capul. Deja ti-am oferit prea multa consultanta gratuita! :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ms mult pentru review. Am sa ma gandesc la sugestia ta cu tricouri.

Am testat si eu link-uri cu si fara .html, statisticile erau asemanatoare, dupa cateva cercetari am ajuns la concluzia ca .html este mai bine vazut de goagal, chiar a crescut in PR dupa ce i-am pus .html

 

Am lasat BASH pentru ca nu am gasit niciun alt cuvant potrivit cu care sa-l inlocuiesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incearca "Ultrascurte" in loc de BASH. Nu e traducere, evident, e un termen care mie mi se pare adecvat...

 

PR-ul se updateaza cind ii taie pe goagal, nu cred ca .html/non-html are relevanta. Am lucrat la un moment dat pentru cineva care are o retea imensa de bloguri, si la inceput unele erau cu, altele fara, si dupa o vreme le-a trecut pe toate cu permalinkurile fara .html. Bine, pina la urma, continutul e cel mai important... mie unul imi place mai mult sa vad linkuri fara .html in coada, dar e parere subiectiva asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate m-am inselat eu, sau a fost o simpla coincidenta update-ul de PR.

Am stat putin si m-am gandit, stiu ca Google-ului ii plac articolele cu link-uri cat mai scurte, oare ia in calcul extensia .html ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sigur nu pot sa iti spun nimic legat de lungimea permalinkurilor, insa sint doua chestii care au prioritate din ce in ce mai mult lately: originalitatea/calitatea continutului (daca nu e copy-paste, asta nu inseamna ca un articol gen alea de pe ezinearticles nu e ordinar) si viteza serverului. Daca discutam de site-uri care permit comentarii la articole, sa stii ca si numarul de comentarii e important - atita vreme cit nu sint toate spam sau traceback-uri, evident! :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×