Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Jugulator

Cretini.ro - Divertisment online

Rate this topic

Recommended Posts

"cretinometru" suna genial! :spiteful:

 

Bannerul ala din head e jenant acolo. Daca vrei o modalitate misto de monetizare, gindeste-te sa faci tricouri personalizate. Reclamele pe .ro sint mai mult enervante pentru utilizatorii care chiar ti-ar face bani decit utile pentru tine - uite, eu as cumpara cu placere produse la care stiu ca tu iti iei cota de afiliat sau ti le produci singur, decit sa suport un site cu reclamele efectiv bagate in ochi cu de-a sila.

 

Permalinkurile fara .html in coada se prea poate sa fie vazute mai bine de goagal... cel putin asta e concluzia la care am ajuns eu.

 

Pentru Home si Bash sint sigur ca s-ar putea gasi termeni echivalenti din limba romana. La primul e evident care e ala, la al doilea ... nu imi bat capul. Deja ti-am oferit prea multa consultanta gratuita! :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ms mult pentru review. Am sa ma gandesc la sugestia ta cu tricouri.

Am testat si eu link-uri cu si fara .html, statisticile erau asemanatoare, dupa cateva cercetari am ajuns la concluzia ca .html este mai bine vazut de goagal, chiar a crescut in PR dupa ce i-am pus .html

 

Am lasat BASH pentru ca nu am gasit niciun alt cuvant potrivit cu care sa-l inlocuiesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca "Ultrascurte" in loc de BASH. Nu e traducere, evident, e un termen care mie mi se pare adecvat...

 

PR-ul se updateaza cind ii taie pe goagal, nu cred ca .html/non-html are relevanta. Am lucrat la un moment dat pentru cineva care are o retea imensa de bloguri, si la inceput unele erau cu, altele fara, si dupa o vreme le-a trecut pe toate cu permalinkurile fara .html. Bine, pina la urma, continutul e cel mai important... mie unul imi place mai mult sa vad linkuri fara .html in coada, dar e parere subiectiva asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate m-am inselat eu, sau a fost o simpla coincidenta update-ul de PR.

Am stat putin si m-am gandit, stiu ca Google-ului ii plac articolele cu link-uri cat mai scurte, oare ia in calcul extensia .html ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigur nu pot sa iti spun nimic legat de lungimea permalinkurilor, insa sint doua chestii care au prioritate din ce in ce mai mult lately: originalitatea/calitatea continutului (daca nu e copy-paste, asta nu inseamna ca un articol gen alea de pe ezinearticles nu e ordinar) si viteza serverului. Daca discutam de site-uri care permit comentarii la articole, sa stii ca si numarul de comentarii e important - atita vreme cit nu sint toate spam sau traceback-uri, evident! :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×