Jump to content
Forum Roportal
Remus007

Caut dj pentru radio

Recommended Posts

Postul de radio -Radio Deejay- are nevoie de dj-ii pentru a difuza emisiuni de entertainment, muzica, stiri, etc!

 

 

 

Conditii Obligatorii:

 

- sa cunoasca foarte bine sa lucreze cu SAM 4 (Special Audio)

 

- varsta minima 17-18 ani!

 

- sa abia experienta radio minim 1 an!

 

- sa aiba spirit de echipa si competitiv si sa fie intelegator

 

 

 

Daca indepliniti pe deplin aceste conditii nu ezitati sa postati mesaj sau sa ne contactati la ID-ul: radiodeejayromania! Va multumim!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare sunt in cautare de dj si dj-ite pentru radioul meu. Cerintele nu sunt prea mari doar sa aveti peste 17 ani, sa stiti sa lucrati cu shoucast si sa aveti cat de cat o voce placuta. Pentru cine este interesat ma poate contacta la idul de messenger alindeejay53

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare. In primul rand ma numesc Alin, cunoscut sub pseudonimul de DJ Vibe, am 20 de ani si sunt coordonatorul si fondatorul Deep Studio.

 

Radio Deep este un post de radio non-profit, nonconformist, un trend in muzica de pe Internet.

Abordeaza genuri ca: Dance/Clubbing/Elektro/Dubstep/Dnb/Top40. Calitatea sunetului este de invidiat, piesele fiind compresate, microfoanele profesionale, avand jingle-uri profi lucrate in propriul studio de emisie si o echipa tanara si iubitoare de distractie. Radio Deep se mai lauda si cu ceva petreceri la activ, o gasca nebuna de ascultatori.

 

Pot sa spun aceste lucruri pentru ca imi permit, este adevarul ! Atentia si timpul dedicat radioului sunt mari, foarte mari ! Si diferenta se cunoaste !

Este un proiect de durata, serios, pe plan local este foarte dezvoltat, dar si pe internet.

Nu este vechi, abia am terminat si site-ul, insa se lucreaza mai mult la partea tehnica pentru cele mai bune performante !

 

Acum, revenind la topic, caut echipa tanara, oameni cu talent, ce au mai emis, ce sunt prietenosi si cu spirit de echipa...ce se tin de treaba ! Mult mai multe detalii plus prezentarea noilor lucrari si idei pentru acest proiect va pot oferi pe privat ! Astept mesajele voastre !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut .... Numele meu este Iacob valentin. Am 21 de ani si sunt din Bucuresti. as fi interesat sa particip la proiectul tau in calitate de Dj ... am exeprienta in domeniu 3 ani ... iti voi spune in privat unde si cum. Detin de asemenea playere 800mk2 si mixer djm 600 cat si anumite "scule" pentru studio. cum ar fi un microfon studio projects, 2 monitoare sony si 2 mixere un pic mai slabute. Daca esti intereseat ma poti contacta pe adresa de e-mail iacob_valentin31@yahoo.com . Astept mai multe detalii in privat despre acest proiect! multumesc anticipat!

Edited by nu vreau
am scos citatul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×