Sari la conținut
Forum Roportal
ana-noneu

Depresia, Anxietatea sau Stresul se pot trata naturist?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Incearca 5-HTP (5-hidroxitriptofan ) de la Primaforce sau Haya Labs. Eu am folosit acum cateva luni, avem atacuri de panica, eram anxios, nelinistit fara motiv, nu puteam sa dorm noaptea... Din pacate nu mi-am permis sa merg la psiholog in perioada respectiva, insa pastilele astea ma calmau foarte mult, chiar m-au ajutat. Nu mai stiu exact cat am dat pe ele, undeva la 55 de lei parca.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
O sa dau mai jos ce m-a ajutat pe mine personal sa lupt impotriva depresiei, anxietatii si maniei.


Somnul este unul din cei mai importanti factori pentru activitatea normala a creierului pentru ca oricat am lua medicamente naturale sau alopate sunt aproape degeaba daca nu avem un somn corect sub 12 noaptea, linistit si fara treziri. Si sunt multe plante care ajuta la imbunatatirea somnului: sunatoare, valeriana, passiflora, lavanda, hamei, gentiana, roinita, tei. Si nu doar la imbunatatirea calitatii somnului dar si la linistirea si eliminarea atacurilor de panica, de frica inexplicabila si impotriva depresiei. Si aceste plante nu trebuie luate separat sau ceaiuri pentru ca nu au un efect foarte eficient ci trebuie luate produse care sa contina combinatii de mai multe plante, un complex de plante nu doar o planta. Mai jos o sa dau ce medicamente naturale m-au ajutat pentru atacuri de panica, somn linistit, antidepresiv:


1. produsul natural “5-HTP” de la firma Nature’s Way, se gaseste la farmacii, am luat cate o tableta pe zi. 5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al neurotransmitatorului serotonina - numita si `hormonul fericirii`. Produsul are 5-HTP natural, extras din semintele plantei africane Griffonia simplicifolia.

Atentie!!! NU se administreaza copiilor sub 12 ani, persoanelor care folosesc antidepresive (IMAO, SSRI), fenfluramina, care sufera de ulcer, boala Crohn, colon iritabil, colita ulcerativa, intoleranta la gluten


2. produsul natural “Mental stark” de la firma Doppelherz. Contine: sunatoare, roinita, lavanda, L-triptofan(precursor al serotoninei).


3. Ashwagandha. Ashwagandha este o planta indiana foarte buna pentru linistire fara sa adoarma, foarte buna antistres, cu efect imediat.


M-au ajutat mai ales : un complex de vitamine, minerale, aminoacizi Alive! de la Nature`s Way, apoi SystemWell tot de la Natures`s way care este un complex de suplimente naturale de intarire a imunitatii si un complex de vitamine B de la Jarrow Formula, le gasiti pe toate la farmacii sau plafare. Intarirea imunitatii este inceputul oricarui tratament pentru ca asa apar bolile inclusiv cele psihice pe un organism cu imunitate scazuta.


Sunt multe astfel de produse naturale la farmacii si plafare.


Si hrana trebuie sa fie sanatoasa si ajutata de suplimente naturale( pentru ca a scazut calitatea mancarii in urma tehnologizarii agriculturii) si sport macar de 2 ori pe saptamana.


Dar cel mai important a fost ca m-am reintors la Dumnezeu si mi-am vazut toate greselile din viata si mi le-am indreptat.Apropierea de Dumnezeu linisteste mereu sufletul, doar ca si noi trebuie sa vrem sa ne schimbam si totul incepe de la recunoasterea greselilor in viata, de la spovedirea pacatelor, de la autojudecata noastra. Doar cu sinceritatea, curajul si rabdarea putem sa incepem sa ne schimbam cu adevarat.


Si rugaciunea catre Dumnezeu, rugaciunea Tatal nostru sau alte rugaciuni, personale sau scrise de altii, dar mai ales discutia directa si din suflet cu Dumnezeu mai ales in momentele in care fiecare se simte rau, inclusiv atacuri de panica si depresie ne ajuta sa ne linistim stiind ca Dumnezeu este langa noi si ne apara de toate gandurile si sentimentele urate pentru ca Dumnezeu este mai puternic decat orice rau din lumea asta. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Dar cel mai important a fost ca m-am reintors la Dumnezeu si mi-am vazut toate greselile din viata si mi le-am indreptat

 

dupa ce te-ai imbuibat cu medicamente ii multumesti lui dumnezeu :doh:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor,

As fi curioasa sa stiu cati dintre cei care s-au confruntat fie cu depresia, fie cu anxietatea, fie cu stresul, au reusit sa se trateze, sau macar sa isi amelioreze starile negative, folosind doar "remedii" naturale...

Cel mai bun remediu natural este sexul, dar vezi sa fie certificat BIO. Cel sintetic, adica de sex-shop, nu-i bun.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
remedii.naturale  Daca postul dumneavoastra a fost sters, atunci inseamna ca stergerea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.

Cont suspendat 3zile pt spam.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua.Rezultate foarte bune se obtin la administrarea de Confort emotional in cure de 2-3 luni.In functie de situatie se poate asocia si uleiul esential de lavanda cate 2-3 picaturi intr-o lingurita de miere de 2-3 ori pe zi, in cure de 3 saptamani.Multa sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am observat evolutia starilor de anxietate la sora mea, de la stari de confuzie, la stari de teama, la episoade de depresie si chiar atac de panica. Anxietatea nu este o boala, totul tine de controlul mintii. Mi-as fi dorit sa o ajut, dar parca tot ce vorbeam cu ea ii trecea pe langa urechi, ba mai mult cateodata nici nu ma auzea. Daca aveti astfel de stari, recomandarea mea este faceti un efort sa va desprindeti din starile acelea, sa va orientati spre un stil de viata mai sanatos, sa alergati in parc, sa va inconjurati de oameni veseli. Pe partea de tratament, vitaminele B sunt cele care tin stresul sub control, ea a luat suplimente [ EDIT ]si era mai linistita. Nimic nu este imposibil, toate au o rezolvare!

Editat de Davi_
Reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Planta îngerilor. Efecte MAGICE în CANCER, PARALIZIE, SCLEROZĂ în plăci, INFECŢII

 

 

"Pintea, celebrul haiduc din Muntii Gutaiului, cunostea si el miraculoasa forta de tamaduire a plantei. Se spune ca in traista sa din piele avea mereu clondirul cu palinca, in care lasa la plamadit angelica, un elixir care il apara nu doar de ciuma si de holera, ci si de suparari, sminteala si lingori. In popor, angelica era folosita in scaldatorile copiilor care plangeau ori care erau urmariti de boli, pentru ca se credea ca au fost parasiti de ingerul pazitor, care era chemat inapoi de puterea plantei. In Ardeal, o inghititura de palinca, in care se macerasera seminte si tulpini de angelica, era un remediu traditional pentru dureri de stomac, raceli si gripe, reumatism, indispozitie si depresii cauzate de vremea friguroasa si rea. Se mai spunea ca batranilor le reda parte din vigoarea si bucuria tineretii."

 

 

 

http://directproprietar.pro/Planta-ngerilor--Efecte-MAGICE-n-CANCER--PARALIZIE--SCLEROZ-n-plci--INFECII

 

 

**************************

 

Elixirul tineretii (secretul)  :secret: se afla in Maramu' ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OP.V1i6Pg2IsyPL3A474C474&o=5&pid=21.1&bw=0&bc=FFFFFF&w=174&h=174     Turmeric

https://www.stiridinlume.ro/life-style/condimentul-care-face-minuni-pentru-creier-consumat-regulat-are-beneficii-neasteptate-79700.html

"Un condiment care se regăsește de obicei în curry poate stimula capacitatea creierului de a se vindeca singur, arată un studiu publicat în revista „Stem Cell Research and Therapy”. Oamenii de știință germani sunt de părere că un compus găsit în turmeric ar putea ajuta la creșterea celulelor nervoase despre care se crede că fac parte din „trusa de reparare a creierului”, scrie BBC.  Ba chiar mai mult de atât, cercetătorii de la Institutul de Neurostiinte și Medicină din Julich sugerează că noul studiu poate deschide calea pentru viitoare medicamente împotriva accidentelor vasculare cerebrale și chiar a bolii Alzheimer."

*Asta-i si mai uite decat Gingerul dar praful este mai usor de luat amestecat in ceva, o lingura de iaurt sau compot de mere, ceva ce se baga odata in gura si nu se gusta!!!   Candva pe lungul drumului va da si un rezultat dezirabil dar nu dupa diagnozare cu Dementa si  Alzheimer's, cu mult timp inainte, ca altfel are doar efect ca potcoava noua pe calul mort ...  Singurul efect se va observa si pe mort ca are un miros caracteristic de la Turmeric, nu de la nespalat.

De aia in Maramu' exclusiv cu Palica se trateaza toate bolile, cine moare ... n-a avut zile si se mai bea la acel eveniment trist, sa uite omu' amarul.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×