Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara.Am si eu o problema,si navigand pe internet v-am gasit profilul si ma intrebam daca ma puteti ajuta.

Mama mea a fost diagnosticata cu Cancer Mamar stang.

Care sunt urmarile administrarii medicamentului ZOLADEX,timp de 5 luni,avand in vedere ca mamei mele i-au fost extirpate ovarele?(Din cate am inteles,acest medicament se administreaza numai persoanelor carora nu le-au fost scoase ovarele) Va rog frumos sa ma ajutati, medicii de aici nu vor sa ne spuna nimic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in cazul in care mai e valabila intrebarea, da-mi voie sa-ti raspund: cancerul de san se trateaza de multe ori prin castrare. ea poate fi fizica (chirurgicala) sau chimica (cu hormoni). zoladex este un medicament hormonal folosit in tratamentul unor cancere, inclusiv anumite variante ale cancerului de san. el este intr-adevar indicat unei femei cu cancer de san, care are ovarele "pe loc" si care este inainte de menopauza, dar nu numai, ci si intr-o perioada numita "perimenopauza" adica inclusiv putin dupa instalarea menopauzei, fie ea naturala sau chirurgicala. asadar la o femeie cu ovarele scoase, poate fi ok ca (chiar si cativa ani dupa interventie chirurgicala) medicul sa considere ca acest zoladex, care produce o castrare chimica, sa fie util. deci acesta poate fi cazul mamei tale, ca varianta medicala total posibila. printre efectele secundare ale tratamentului cu zoladex sunt: dureri osoase, bufeuri, dureri de cap, dureri de stomac, depresie, dificultati la urinare, crestere in greutate, umflare si durere la nivelul sanilor, scaderea libidoului. acestea sunt relativ rare, zoladex este un medicament relativ bine tolerat, fara toxicitati propriuzise.

sper sa te ajute asta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un produs foarte eficient in aceste cazuri, este TRANSFER FACTOR PLUS impreuna cu RIOVIDA...cunosc cazuri din Romania care si-au rezolvat astfel problemele !!!!

 

4life-romania.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×