Sari la conținut
Forum Roportal
PreaMultPentruVoi

Ochi in ochi cu scriitorii

Postări Recomandate

Daca tot se intimpla in ultima vreme astfel evenimente intr-o verva proaspata, m-am gindit ca as putea lansa un asemenea topic pentru cei care ar putea fi interesati.

 

Cei care sinteti in Sibiu puteti avea parte de o degustare de poezie deopotriva vesela si delicata. Ca un vin care te pisca usor de limba pentru a te invalui apoi in finetea lui mingiietoare. Cam asa este combinatia de Vasile Leac, omul-spectacol, cu Radu Vancu, posesorul unei inteligente livrate elegant si cu mult bun simt.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Luuuuuuuume, luuuuume!

Miine, miercuri 2 februarie, de la ora 18:00 la Libraria Dales din Bucuresti veti avea ocazia sa intilniti un ticalos memorabil, grec de origine, a carui soarta din secolul al XIX-lea a fost rescrisa de Octavian Soviany si adusa in vremea Stambulului la scapatat, a Razboiului de Independenta romanesc si a Parisului cu grupurile lui anarhiste misunind prin subteranele politice, sociale si culturale. Kostas Venetis este astazi, de fapt, un nume pe o piatra de mormint din Berlin. Cu toate astea, scriitorul anunta prezenta unui Kostas in piele si oase.

Veniti de vedeti cine e Kostas si de ce n-o sa va prea lase sa-l uitati.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×