Sari la conținut
Forum Roportal
Catwalk

Tableta grafica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vreau sa fac urmatorul pas in a desena si anume acela de a-mi lua tableta grafica.

Bugetul meu este de numai 1000 RON asa ca pretentii prea mari nu pot avea, dar vreau ceva cat de cat bun. As fi vrut A4 dar A5 e buna?

Am gasit ceva ( Click pt link ) dar suprafata este (W x D x H): 309 x 208 x 12 mm. Presupun ca e cea totala si nu cea activa (pe care poti desena). Ce sfaturi puteti sa imi dati, eventual un link catre o tableta grafica, etc.?

Multumesc anticipat pentru ajutor. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Numai 1000RON???"

 

Am un prieten care are un Wacom de vreo 200 - 250 RON, asta fiind pretul acum vreo... 4-5 ani cred. Ei bine, omul lucreaza pentru print/panotaje/ambalaje de produse, a facut afise publicitare de-alea afisate pe sosele/strazi, mape de prezentare, etc, multe pe care poate chiar le-ai vazut pe strazi/in magazine. Ca sa desenezi ca lumea nu ai nevoie de tableta de 10 hectare.

 

Cred ca ceva in halul asta e a lui. Restul de bani ii poti baga in ceva RAM in plus, un monitor mai mare... nu stiu. Sau pur si simplu economisesti o gramada de bani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un Genius G-Pen F350 ar merge? Din ce am citi din review-ri pare ok, singurul dezavantaj e ca nu are "guma de sters" in cap, dar are 1024 nivele de presiune, ceea ce este un avantaj la pretul asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum am un XP-Pen Deco 01 luat acum câțiva ani.  Eu nu pot sa lucrez nimic fara XP-Pen Tablet.Fac asta de 3 ani deja si la fel nu pot concepe sa-mi creez arta fara Corel Painter.

La XP-Pen ( alternativa la Wacom )  , pen-ul nu are baterie. E cu inducție din placă. Deci n-ai grija bateriilor. Plus, la capitolul calitate preț, toate XPPEN au  mai multe niveluri de presiune: 2048 sunt suficiente, dar la 8192 se cunoaște diferența.

un Deco 01 Graphic Tablet s-ar potrivi in situatia ta. Se incadreaza in buget, si e perfect pentru incepatori. Totusi, sper sa te pricepi putin la desen traditional. Mediul digital are un 'feel' diferit, si daca mai ai de invatat lucruri iti poate incetini progresul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×