Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ca sa va informez putin

 

Arieseni 160 cm

Azuga 10 cm

Baile Harghita 60 cm

Baisoara 10 cm

Balea Lac 135cm

Borsa 70 cm

Busteni 60 cm

Campulung -- cm

Carlibaba -- cm

Cavnic 80 cm

 

si restul stiti voi unde :hi: in semnatura

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca tot suntem la ski

 

btw..care le aveti cu sportul? imi aduc aminte ca am vazut la tv ( acum 5 milioane de ani cand eram si eu tinerica..)un accident . Era ori olimpiada de iarna, ori campionat mondial, sectiunea slalom si s-a intamplat un accident. unul dintre participanti s-a lovit asa tare cu capul de gardurile de protectie si a murit. imi aduc perfect aminte faza si nu mai stiu cine si cand. Asta se intampla undeva prin 93,94,95,96,97...nu mai stiu cray.gif . Ieri ma uitam la ski si l-am intrebat pe barbata-miu daca stie de faza aia si a zis ca am visat, ca nu s-a intamplat, bla bla. Am sunat la maica-mea s-o intreb daca isi aduce aminte, sau chiar am visat. Si ea stie de faza aia, dar nu isi aminteste cum se numeste tipul. E cineva care stie? sau macar sa imi confirme ca s-a intamplat...altfel incep sa ma duc la psihiatru nene :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mie imi place sa schiez......merg la ski cu orice ocazie......mai stau si in Bv...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta-i acum la olimpiada 2018, skiat parca pe snowboard sau combinat figurile pretinse cu balet si patinaj artistic, salto mortale de circ si toate talentele de extra-terestri la un loc ce n-a mai vazut Paris-ul  si le mai critica de greseli ca sus in cer schiurile nu stau foarte organizate si nu le desprinde nu stiu cum  :stars:   Am vazut ca stau crucis ca-s lungi dar se indreapta cumva in timp ce executa un triplu sau quadruple axel la mare inaltime, dar cand aterizeaza e parca pisica mea sare de pe gard, schiurile sint paralele si nici macar un os in ei nu se clatina, sint tepeni ca o lumanare.  Le as da 1000 de puncte la fiecare si un sac de aur pentru curajul si abilitatea de a produce show-ul de nemaipomenit.

 

Sint tineri si ar merita mai multa incurajare decat critica, toata viata si sufletul lor este in acel moment emotional, dar si al spectatorilor planetei.  

Habat n-am avut ca exista asa probe la olimpiada!!!   Daca era la Cirque du Soleil, mai ziceam, dar ca element de sport, e cam multa informatie de procesat pentru mine. 

 

:flowers:  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fără precedent în lume! Ungaria făcută de râs grav de o sportivă de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchag!!!

 

Curios este ca nici in engleza sau in maghiara nu gasesc nimic rau scris la adresa ei ... what ever ... bunicii au fost cetateni maghiari, ea are cetatenia pe merit, etc.,  doar pentru ca avea exercitii usoare, nu inseamna NIMIC din cele acuzate de ziaristii de mai sus.   Pe gerul asta chiar ca strugurii sint foarte acri.

 

https://www.romaniatv.net/jocurile-olimpice-de-iarna-2018-cum-i-a-pacalit-o-americanca-pe-unguri-povestea-uluitoare-celei-mai-slabe-sportive-de-la-jo_405010.html#n

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×