Sari la conținut
Forum Roportal
Suz-ana

Cand incepi sa te pregatesti?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

cand stii ca ai examene sau proiecte de facut, cand te apuci sa inveti? din timp, ca sa nu intri in panica sau pe ultima suta de metri pentru ca lucrezi mai bine sub stres?

 

imi place sa ma apuc din timp de lucru, cand intru in panica nu mai fac lucrurile bune. sunt adepta zicalei "graba strica treaba"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La examene e bine sa te apuci sa inveti de la primul curs :lol: Nu neaparat pentru "a lua examenul" cat pentru a-ti insusi cat mai multe cunostinte. Mai incolo, dupa ce vei termina liceul/facultatea, o sa vezi cat de mult a contat fiecare efort depus.. si nimic din ce iti parea la momentul respectiv in plus sau inutil nu este...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cea mai frumoasa amintire a mea din facultate se leaga de un curs de informatica 'programare' aplicata in economie. Eu sunt cam paralela cu informatica, stiu de ex ca la examenul de Access am avut cel mai prost proiect, in parte pt ca nu imi placea si nu vedeam rostul, si pt ca nici calculator nu aveam.

 

In anul 4 am avut o prfesoara de curs si un profesor de seminar care mi-au placut mult. Cursul era la 7.30 dimineata si nu eram mai mult de 3-5 pana la 10 cursanti, cu atat mai intersesant, iar profesoara asa de frumos povestea..

La seminar ne preda un sfert de ora, un sfert de ora aplicam la calculator, iar restul timpului aveam lucrari cu note sau ne asculta la tabla. La ascultare am luat 8 ca m-am cam intimidat :), dar la lucrari numai 10, incat toate colegele ma cautau sa le invat si pe ele.

Proiectul de final l-am facut in disperare de cauza, am stat 8 ore la calculator si a iesit, fara sa copiez si chiar am ales un program mai greu, din doua. Am simtit o mare satisfactie. Cand am prezentat proiectul, proful s-a uitat un minut pe discheta, apoi mi-a pus intrebari de teorie :lol: , pe care le-am scaldat bineinteles. La final m-a intrebat ce nota vreau :), imi mai trebuia un 10 pt media 10 la seminar. I-am zis ca ce nota merit 8)

Apoi la examenul scris, m-am strofocat de m-a luat cu ameteli, si mi-a venit inspiratia. Am luat cea mai mare nota, 9, iar cu 10 la seminar mi-a iesit media 10.

Asta inseamna sa ai profesori buni care sa te faca sa iti placa o materie nesuferita :spiteful:

Editat de Athmy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pot spune ca asimilez materia in timpul anului dar tot in ultima saptamana dinainte de sesiune ma apuc serios de invat. si pot spune ca ma descurc destul de bine ba chiar reusesc sa iau note maxime. asta poate datorita faptului ca informatiile sunt proaspete si le pot accesa mai repede

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×