Sari la conținut
Forum Roportal
Godessdiana88

Un blog cu ceva tafic, dar astept sugestii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

E interesant traficul... foarte mare pentru un subdomeniu .blogspot.com

 

Daca vrei sa faci treaba si mai buna, cumpara un domeniu + hosting de la hostway si instaleaza WordPress pe el.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma ocup de ceva vreme de blogul "Diana , zeita doritelor tale secrete".Am un trafic onorabil , PR 3 , locul 3 pentru moment pe gtop , categoria bloguri.Astept cu interes pareri si sugestii.Multumesc anticipat.

 

 

In primul rand prea multe culori la scris, mult prea multe, scrisul prea mare raportat la latimea blogului si ma refer aici doar la portiunea alocata efectiv continutului, fontul nu tocmai potrivit. Incearca ceva mai elegant si mai finut potrivit numelui. Poti incerca pentru scris culoarea negru si pentru evidentiere gri inchis sau daca vrei verde dar nu cu atat de mult galben in el. Un verde spre gri, sau grena.

 

M-am uitat acum in sursa paginii, nu ai meta tag-uri decat in pagina principala. In rest doar title si e acelasi. In mod sigur blogpost ofera posibilitatea adaugarii de meta tag-uri pentru fiecare post introdus. E important sa ai cuvinte cheie distincte, relevante pentru continutul fiecarei pagini. Iti ofera doua avantaje deodata: poti creste mai multe cuvinte cheie, daca le folosesti cum trebuie si le cresti mai usor pentru ca le folosesti fiecare 2-3 pe un text in care folosesti respectivele cuvinte cheie si forme derivate.

Editat de VladCaruseanu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trafic super bun pentru subdomeniu blogspot, cand vad astfel de bloguri parca imi vine sa mai postez si eu ceva pe blogul meu :tongue:

 

Ce ti-as recomanda, pune un design... mai, modern.

 

In primul rand sa fie fundalul unde este text alb, iar intre widgeturi si postare sa fie vreo 10-15 pixeli liberi, si pe fundal sa ai o imagine nu prea deranjata la ochi. :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Felicitări pentru numărul de vizitatori zilnici şi pentru domeniul .ro

Eu îţi recomand un design care să se adapteze la dimensiunile browser-ului, să migrezi pe Wordpress şi să schimbi adresa de e-mail.

Acuma că ai domeniu poţi folosi pentru o singură adresă de e-mail Google Apps, dacă ai nevoie de mai multe poţi folosi serviciul de e-mail de la Microsoft care îţi permite în prima fază să ai 50 de conturi care includ calendar, e-mail, skydrive şi agendă.

În rest toate cele bune!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×