Sari la conținut
Forum Roportal
Razvan_78

Nedumerire

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua!Ma numesc Razvan am 32 ani si povestea mea este putin mai lunga.Acum un an jumatate am cunoscut o persoana defapt ea mia atras atentia si eu am tot urmarito timp de 3 luni adik lucram unu langa altu pana intro zi cand am vazuto ca pleaca cu asina de la servici mam urcat in masina am urmarito pana la prima intersectie am oprit langa ea iam spus ca vreau sa vb si a oprit am facut cunostiinta ai de atunci am ramas impreuna .Ea a avea doi copii din prima casatorie nu ma interesat nici un moment asta pe mine leam oferit tot,intre timp ea a ramas fara servici si sa indepartat si de mine nu accepta nici un ajutor nici moral nici financiar e stresata ca nun are servici si nu vrea sa fie dependenta de nimeni nu accepta nimik.Nu vrea sa mai vb cu mine ma respinge etc dar in momentu cand simte ca vreau sa ma retrag eu, parca se schimba si ma acuza ca defapt eu sunt de vina si ma face sa ma intorc.Practic nu stiu ce sa mai fac as renunta la ea dar nu pot pt k oiubesc,am fst langa ea am ajutato cu de toate si tot degeaba cand o ajut zice ca nu vrea sa profite desi eu nu mam gandit la asa ceva niciodata stiu ce inseamna sa ai pe cineva langa tine la greu asta ma roade de ce naiba nu intelege asta?parca as fi dusmanu ei nea bagat pe toti intro oala.practic vrea sa scape de mine sa fie singura dar nu poate fara mine si ma zapacit si pe mine de tot totu pleaca de la stresu cu banii si cu serviciu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca inainte de-a fi cu tine a fost o perioada singura, iar serviciul i-a asigurat independenta financiara, ei si copiilor, acuma ii este FOARTE greu sa depinda de cineva.

 

pe de parte e frustrarea, suferinta reala de-a fi pierdut o slujba, pe de alta parte e sentimentul de inferioritate fata de tine, ca trebuie sa-ti ceara bani pentru ea si copii. plus incertitudinea viitorului pentru pruncii ei.

 

depinde si de felul in care i-ai dat bani si cum te-ai purtat cu ea ulterior.

 

daca e o persoana orgolioasa, tre sa fii finut cu ea.

 

in general intr-un cuplu chestiunile financiare trebuie tratate cu finete, pentru ca cel care ofera sa poata oferi sau sa sustina partea materiala liber, degajat, fara atitudinea de superioritate, iar cel are reala nevoie de ajutor sa poata primi fara a se simti umilit.

 

 

dar sa stii ca daca te straduiai putin, ai fi putut sa scrii corect gramatical.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Buna,

 

Doamna de care povestesti din cate imi dau seama este obisnuita ca de o perioada de timp sa joace ambele roluri pentru ea si copii ei, atat de mama cat si de tata. Pentru ca a invatat sa fie o luptatoare si sa se descurse singura, acum ii este greu sa accepte ajutorul altcuiva ar fi probabil ca si cum ar involua... ea s-a chinuit sa ajunga acolo unde este acum si probabil ca se mai gandeste si la o posibila repetare a istoriei.

Tu simti ca iti e bine alaturi de ea si ca te simti bine, o iubesti... Cum crezi ca ar trebui sa procedezi sa ii arati ca poate avea incredere in tine? Cum poti face asta bazandu-te pe ceea ce chiar ea iti transmite intr-un fel sau altul?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×