Fiero 21,980 Report post Posted March 15 Acum 23 ore, Maeve. a spus: Fiero, tovarasa mea Multumesc mult! Pentru tine. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Fiero 21,980 Report post Posted March 15 Acum 32 minute, Vriies a spus: Ah, și pentru Fiero și Kleo. Nu știu dacă le place, dar mizez și eu pe vorba aia, că, el, calul de dar nu se caută la dinți... Chiar imi place nebuna anilor 80, cea care si-a despicat firele de par pentru a da iluzia ca are o claie mai bogata. Si pentru tine tot ea. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 10,786 Report post Posted March 15 Oh, să nu o uit pe Rhini (Ea) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 10,786 Report post Posted March 15 Pentru Olga, de la daci 6 Share this post Link to post Share on other sites
Stu' 11,269 Report post Posted March 15 Multumesc, Vri :) Pentru tine: 7 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 10,786 Report post Posted March 15 Mercic pentru feedback, Fiero și Stu. Superbe melodii, precum voi însevă! Am zis bine? Eh, oricum, datorită vouă E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu. 5 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 13,185 Report post Posted March 15 Acum 3 ore, Vriies a spus: Pentru Olga, de la daci .... K1 - Fata verde Aud pentru prima oara de Fata Verde ... ca si de K-1, Thx @ LOT ... mi-ai trimis nori si acum s-a innourat si aici in acest moment, dar ne place ploaia!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 13,185 Report post Posted March 16 Pentru Vriies ... e una din acele cantece uitate ... copiii ma intrebau daca e adevarat ca au existat acei ani??? 4 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 10,786 Report post Posted March 16 36 minutes ago, The Unknown said: Pentru Vriies ... e una din acele cantece uitate ... copiii ma intrebau daca e adevarat ca au existat acei ani??? Mulțam, să fie primit! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Enki 14,051 Report post Posted March 17 La 15.03.2021 la 18:20, Vriies a spus: Cu siguranță, nu! Formația Procol Harum rămâne istorie și dedic această melodie lui Enki și Blues. Mă rog, le dedic pe ambel Multumesc, Vriies! 4 Share this post Link to post Share on other sites