Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Suz-ana

Bacalaureat si admiterea la facultate

Rate this topic

Recommended Posts

Profesorii din cadrul ACA DEMIA Group ofera meditatii legale, in stagii intensive desfasurate pe o durata de trei luni. Pregateste-te pentru cele mai importante examene repede si bine!

Inscrie-te pana la data de 30 ianuarie si prinde promotia de o sedinta de curs gratuita. Ambele stagii incep la 1 februarie, in una sau doua sedinte pe saptamana. Participantii sunt grupati in colective de maxim 8 elevi. Profesorii, atent selectati de ACA DEMIA Group in urma interviurilor si examenelor exigente, vor pregati elevii la sediul din Strada Av. Gheorghe Marasoiu nr. 25 - Sector 1, Bucuresti.

Aceste stagii intensive sunt alternativa cursurilor particulare desfasurate la domiciliul elevilor. De asemenea, de la 1 februarie incep si stagiile intensive de pregatire pentru examenele Cambridge si GMAT.

Un lucru bine facut presupune eficacitate si eficienta. Profita de stagiile intensive oferite de ACA DEMIA Group si fii bine pregatit, in timp util, pentru Bacalaureat si admiterea la facultate!

Despre ACA DEMIA Group
ACA DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.

Edited by bahuczki peter
edit date de contact!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×