Sari la conținut
Forum Roportal
Mytzzy

Camera foto samsung es28

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am pus ochii de curand pe o camera samsung es28. are o groaza de functii, 12 mp, pret bun, m`a fermecat complet. am tot comparat`o cu camere de 10 mpx care costa cu cateva milioane in plus..si este mult mai complexa decat altele.

am auzit insa kteva intamplari de genul ca dupa o anumita perioada nu mai face pozele bune. vreau mai multe pareri, informatii de la cei care detin camere digitale samsung. nu ma pricep foarte mult.. insa m`am documentat cat de cat si mai stiu cate ceva.

help me, please! :flowers: :(

post-320472-1295210101_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.reevoo.com/p/samsung-es28

 

Score: 8.6/10

This digital camera is a good all rounder.

184 customer reviews

 

Pare un produs bun - valoare pentru bani

 

 

 

Uite insa si o sugestie alternativa - la aceiasi bani

 

Canon PowerShot A495 Digital Camera - Blue (10MP, 3.3x Optical Zoom) 2.5 Inch TFT Screen

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Saharian tu compari samsung-ul cu un amarat de canon si pe langa ca nici nu face poze mai bune are si mai putini pixeli ceea ce rezulta ca rezolutia este mai mica asa ca mai intai dute si te informeaza nu vorbi numa asa de capul tau nu inseamna ca daca canon sunt printre cei mai buni la camere foto poate chiar si video aparatul ala este mai bun ,deci sub nici o forma eu am vazut cu ochii mei diferenta dintre cele doua aparate cand m-am dus sa imi cumpar si eu unul;Am tot discutat cu angajatul de acolo, el a spus sa ma orientez dupa un samsung, olimpus, panasonic-lumix ;eu m-am dus cu ideea de a cumpara un fuji dar a zis ca sunt foarte slabe, pozele ies purecoase dupa un timp si asa mai departe, eventual ce mia mai placut si ce intredevar este un aparat foto excelent, bun si la pret Canon SX120, este semi-profesional si are un obiectiv mai mare deci pozele ieseau mai bune dar tot la samsung am ramas deoarece nu doream un aparat asa de mare acesta era suficient. Dupa ce am facut comparatie cu alte modele se vedea mai bine pe el si decat pe un olimpus x-43 sau nush ce model era acela de 14 mpx culorile sunt foarte vii ecranul este si el unul de calitate....eu il recomand cu incredere doar sa va cumparati incarcator cu baterii reincarcabileca la astea alkaline face figuri(chiar daca este plina bateria el tot se stinge si iti spunde sa inlocuiesti bateriile cu altele de capacitate mare)

Editat de Tudytudy1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aha. deci sa inteleg k samsungul pe care am pus eu ochii merita banii? ..si pot sa`l iau fara probeleme?

si Tudytudy1 mai explica`mi o data chestia cu bateriile, te rog.

deci pe care nu le accepta/cu care face figuri si cu care nu? :kiss:

 

Saharian pe mine nu prea ma incata canon`ul dekt cele profesionale [are o prietena si face poze excelente]. dar astea compacte .. nu`s in stare de prea multe. intra pe site`ul de la altex si compara samsungul asta cu orice camera vrei tu din gama celor compacte. sa vezi cate functii si cate stie sa faca samsungul fatza de celelalte.

eu am compart`o si cu un nikon L110 si .. ala n`are atatea functii. asa ca ..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai mie mia dat duracel , bateriile incluse in pachet (2 baterii) si pot sa zic ca si acum merg daca ii dau drumul dar se stinge ca si cum sar termina bateriile astept sa se termine si dupaia le folosescnumai pe celelalte.Am cumparat un incarcator sanyo cu 4 baterii a costat 80 de lei dar este o tehnologie foarte buna de la eneloop:chiar daca se bateriile sunt incarcate complet si le uiti in aparat o luna sau un am sau ma rog pur si simplu nu il folosesti ele raman incarcate in proportie de pana la 80% , alte baterii nu tin asa de mult sunt care dupa 2-3 saptamani sunt gata chiar daca nu au fost folosite.Nu te uita sa fie de capacitate cat mai mare astea sunt numai de 2000 Mah daca vrei niste poze dai add; ttudorsam_mat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×