Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Magetis

TRIBONIAS

Rate this topic

Recommended Posts

Vand site-ul www.tribonias.ro , un game browser lansat recent. Dau site-ul cu tot cu domeniu si gazduire web nelimitata, cu ultima versiune de cPanel, platita pe 3 luni. Site-ul are un potential de castig de pana la 100 de euro lunar, incepand chiar din primele 3 luni.

 

Pret: 170 de euro - NEGOCIABIL!

 

*Metoda de plata: Paypal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site-ul a fost deschis recent. Trafic este foarte putin. Iit poti face un cont sa vezi cum este jocul, si poate te razgandesti. Am mai redus 20 de euro din pretul initial, deci acum 150 de euro ramane pretul.

Edited by Magetis

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, deci nu ai trafic, nu ai backlinks/PR, hostingul nu ma intereseaza. Sa zicem ca ti-as oferi o suma oarecare pe care tu o accepti. Cu ce ma aleg? Nu de alta, dar scriptul e ceva de genul asta, daca nu chiar asta (n-am timp sa fac cont si sa ma uit prin el acum). Fa-ma sa inteleg cit timp/munca ai investit tu in treaba asta ca sa pot evalua cit de cit corect pretul. Numele domeniului nu imi spune absolut nimic, putea sa fie si mafia666.com online, mi-era indiferent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu te invit sa iti faci un cont si sa arunci un ochi :flowers: Scriptul lam cumparat legal de la OSBanditi, am si dovada daca esti interesat sa cumperi site-ul, dar site-ul este lucrat foarte mult, nu iti pot da un anumit numar de ore, nici nu a fost intr-o zi, mai lucram cate ceva la site, mai luam pauza, deci daca mai ai alte nelamuriri, intreaba. Nu iti pot zice decat ca am muncit la script detul de mult, si sunt multe buguri reparate... pana si legaturile erau foarte multe rupte! Tu crezi ca mai costa 5 euro scriptul daca era stralucit? Cumpara-l si vei vedea in ce stare este!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×