Sari la conținut
Forum Roportal
Revolutie2122

ofer 10 dolari prin paypal pentru o inscriere intr-un partid online

Postări Recomandate

Am impresia ca ai pornit si tu ca si domnul Adrian Pop,cu stangul.

Date si informatii obscure,idei care in practica nu-si gasesc solutii.

Vezi aici:

 

http://www.roportal.ro/discutii/ftopic79679.html

 

N-am vazut o platforma,un program...cum vrei sa se inscrie cineva cand nu stie practic nimic,nici numele partidului ,nici orientare ,nici nimic.

 

Si ce incredere sa aiba cineva intr-un partid care ofera bani pentru a se inscrie? Pe mine ma depaseste problema.

 

sper sa nu fie considerat spam ca mi so inchis la conturi cami vine rau deja :flowers: (pe alte forumuri ...)

 

www.partidulro.info

 

nam ce face, deja de 2 ani m-am saturat. l-am intrebat pe un prieten daca ar faceo si o zis da fara ezitare, si atunci mi-am dat seama ca romaniii nus neaparat rai sau necinstiti ci le trebuie gadilit apetitul cu ceva.

 

platforma si programul se voteaza si se propune, di aceasta cauza nu exista, decat cateva articole pe care leam initiat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In ziua de azi, politica e cea mai buna afacere :cry: Politicienii castiga mult mai mult decat popii :kiss: Am facut legatura cu acestia, deoarece ambele categorii vand vorbe, mai mult sau mai putin adevarate, si incaseaza bani! Munca nu e grea... :flowers: nu presupune efort, nici fizic si nici intelectual...

 

Totusi... n-am vazut popa care sa-si plateasca enoriasii... tu, ori n-ai talent la meseria asta ori altu-i scopul tau :kiss:

 

Cu 10$ poti sa-ti cumperi chiloti (tu ziceai ca umbli cu ei rupti :) ) nu sa-i dai aiurea...

 

sunt doar un simplu bugetar cu rate si chilotzi rupti in fund( pe bune )

:(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema e alta aici. Sa presupunem ca initiatorul topicului are bune intentii, insa omite un amanunt - ce ma impiedica pe mine sa ma inscriu in partid, sa iau banii, si sa uit de treaba asta? Nu de alta, dar 10 dolari pentru citeva minute mi se pare foarte bine. Recordul personal la bani munciti e pe undeva pe la 30 USD/~15 minute (un logo rapid si vreo 2-3 retusuri), deci 10 USD la vreo 3 minute ar fi cu siguranta un nou record.

 

P.S. Pentru majoritatea romanilor, politica a devenit o gluma. Nu de alta, dar sint vreo 20 de ani de cind e astfel tratata de cei care ar trebui sa o ia in serios.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce inteleg eu situatia aceasta se prezinta in doua feluri posibile:

 

1 Initiativa are valoare de fronda si este intr-o anumita masura vazuta de catre initiator ,ca un fel de gluma amara, drept concluzie la initiatva politica ce nu a avut deloc priza la public. Care va sa zica ,nimeni nu a dat doi bani pe un eventual partid on line,initiativa neconventionala la alternativa partidelor clasice si considerate corupte de catre cetateni , votate insa de aceiasi cetateni la momentul alegerilor. Revolutie 2122 propune 10 euro pentru macar un membru interesat.

 

2 Initiativa este o incercare neconventionala si ingenioasa de escrocherie, ce urmareste obtinerea unor date personale ale celor care marjeaza. Fraza care ma pune pe ganduri si ma face sa am suspiciuni mari, este aceasta:

daca va intereseaza scrieti mai jos si voi alege pe cel care mi se pare mai ok.

Asadar initiatorul se astepata totusi la mai multi doritori si doreste sa-i selecteze.Doar ca pana se hotaraste el,se tot aduna acolo la date personale. Mi-ar fi parut mai putin suspect ,daca era vorba de primul venit,primul servit.Acum pe bune,doi ani de zile nimeni nu a fost interesat ,iar acum pentru cei 10$ investiti ,Revolutie 2122 face si nazuri,vrea sa dea concurs pe locul eligibil :flowers:

 

Daca acest topic va evolua ca o continua reclama la propunerea initiala ,nu vad rostul pentru care sa ramana activ.Parerea userilor cred ca va conta in acest caz.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau daca supar pe cineva insa topicul asta e cel mult de Coltu' Vesel :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
2 Initiativa este o incercare neconventionala si ingenioasa de escrocherie, ce urmareste obtinerea unor date personale ale celor care marjeaza.

 

aşa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun, acum ca am citit fiecare rand din site-ul respectiv imi vine sa.. :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×