Sari la conținut
Forum Roportal
Dimineata

Voi ati patit asa ceva?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Intamplarea asta e de pe net:

 

"Am nevoie de ajutor! Sunt astrolog, sau am fost, nici eu nu mai stiu ce mai sunt! Vreau sa ma las de astrologie, dar nu pot! Am studiat astrologia si am practicat-o intens timp de vreo zece ani. De cativa ani ma lupt sa scap de acest drog de care am devenit dependenta si nu pot. Nu fumez, nu beau alcool, nici macar cafea, m-am tinut departe toata viata de aceste droguri, dar am devenit dependenta de drogul stiintelor oculte !

Dar sa incep cu inceputul

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si noi ce trebuie sa facem ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe langa faptul ca eu cred ca-s fabricate de preacuviosi astfel de povestioare (a se vedea forma continutului si continutul formei :o: ),tin sa precizez ca domniile lor habar nu au de notinuni.

Pentru preacuviosiile lor,astrologia,yoga,reiki,taichi &co vin de la diavol.Am incercat sa-i explic domnului Dimineata notiunile,dar refuza categoric sa-si dea jos ochelarii de cal si o tine una si buna.

Toate cele enumerate mai sus nu sunt religii,nu sunt vrajitorii.Astrologia este o stiinta cu vechime de mii de ani.

Reiki,tai chi sunt sisteme care te ajuta sa-ti echilibrezi organismul dpdv energetic cu rasfrangere asupra corpului fizic,adica imbunatatirea starii de sanatate...fizica si mentala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, eu n-am patit asa ceva pentru ca singurele carti pe care le citesc sunt "Sfanta Scriptura si cartile de rugaciuni crestin ortodoxe" si orice altceva in plus e de la diavol. :o:

 

Evident ca textul de mai sus este un exces de zel din partea unui preacuvios - exces de zel care e la fel de daunator ca si excesul de cautat in carti oculte. Cu asemena povesti biserica ortodoxa ( inteleg ca e de pe un site ortodox textul) spera sa atraga mai multi oameni spre biserica? Terifiata de asemenea perspective imi voi pune repede baticul in cap, voi da jos cerceii din urechi si ma voi inchide intr-o manastire. Sincer nu cred ca asta e rolul bisericii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am simtit o mana ca ma apuca de par si ma smulge de pe scaun si am inceput sa cad intr-o prapastie fara fund, pentru ca nu se mai sfarsea acea cadere... cadeam si cadeam cu o viteza ametitoare si auzeam un vuiet din ce in ce mai ingrozitor, urlete si racnete care imi spargeau timpanele, credeam ca o sa-mi explodeze tamplele. Am ajuns deasupra unei mari de foc din care ieseau trupuri de oameni in jurul careia erau incolaciti serpi de foc, mi-am dat deama ca ei urlau atat de insuportabil si am auzit atunci o voce tunatoare care m-a avertizat scurt dar cu o manie teribila: DACA TE APUCI DE TRADUS SI PUBLICAT LITERATURA OCULTA AICI VEI AJUNGE DUPA CE VEI MURI ! Nu stiu cat timp a durat acest vis al meu, sau vedenie, sau ce o fi fost, stiu doar ca voiam sa ies din iad! M-am trezit inapoi la mine in casa unde pentru cateva minute a fost o duhoare pestilentiala ca a trebuit sa deschid toate ferestrele sa-mi iasa putoarea iadului din casa. Imi simteam trupul de plumb, de parca aveam o greutate de cateva tone! Partea proasta este ca de atunci am ramas cu o durere in piept si in cap care nu mi-a trecut nici pana azi, am luat tot felul de medicamente, am fost pe la medici care mi-au facut tot felul de analize care mi-au iesit bune dar eu tot ma simt rau. Toti medicii ma intreaba de cand ma simt rau si eu ce sa le spun, ca m-am imbolnavit de cand am visat ca am murit si am ajuns in iad? Sa ma creda nebuna si sa ma interneze la psihiatrie? Va asigur ca sunt in toate facultatile mintale!

 

Mana care te trage si caderea in prapastie nu e decat amintirea momentului nasterii. Mana moasei sau a doctorului care te "smulge" din uterul mamei. Si senzatia de cadere este asociata nasterii. Cat despre ce ti-a spus vocea "tunatoare" esti absolut sigura ca asta a spus? Vreau sa spun ca am avut si eu vise si viziuni dar comunicarea se facea telepatic. Si cateodata e greu sa transpui in cuvinte un mesaj telepatic. Celelalte simptome, urletele, tipetele, mirosul greu si durerile tale de cap imi indica o intoxicare. Probabil cu o substanta aflata in una din cartile pe care vroiai sa le traduci. Dar acum, daca le-ai ars, nu le mai poti duce la un laborator sa vezi despre ce este vorba. Sfatul meu de nespecialist este sa te duci la doctor sa spui ca ai atins/mirosit/stat aproape de niste carti antice si ca de atunci nu scapi de durerile de cap. Nu e nevoie sa mentionezi iadul, nu e treaba lui :soc:

 

post scriptum - am scris aici asta pentru ca mi-e ca daca scriu pe forumul crestinortodox o sa-mi sara toti evlaviosii in cap ca nu las fata sa se pocaiasca :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×