Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
FiZZpLeY

{problema}Placa video

Rate this topic

Recommended Posts

In urma cu cateva zile am achizitonat o placa video noua si anume Ati Radeon HD 4670

Azi cand am montat-o, am probat-o intr-un joc ,toate bune si frumoase pana cand de o data mi s-a facut ecranul gri si i-am dat restart! A pornit si nu am mai intrat in jocuri am stat 5 min pe net si buf iar aceeasi eroare(

L-am lasat cateva ore si nu mai vroia sa se deschida, am scos cablul de la monitor si luat-o! Si se repeta faza cu jocu'.

Dar o data mi-a aparut un ecran albastru dar nu am apucat sa fac poza k s-a incarkat pana la 100 si si-a dat restart, dar se blocheaza si daca stau pe internet vreo 5 minute.

Configuratia PC:

Intel Dual-Core 1.8Ghz E2160

Ram:2 Gb

Numele placii de baza: Asus P5VD2-VM SE

Sursa:Enchance 500W (placa cere 400W)

Aici sunt cateva poze cu sursa si placa

http://img341.imageshack.us/slidesho...imagine552.jpg

cand il pornesc uneori nici nu porneste nu se aude beepul ala de la inceput.

 

am incercat si o placa mai slaba EAH2600PRO care a facut acceleasi probleme?

ambele placi merg 100% testate pe alte surse mai slabe.

cine ma poate ajuta

raman dator:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la drivere, verifica temperatura placii, verificat sursa (sistemul banuiesc ca are undeva in jur de 3 ani, deci daca si sursa are tot cam aceeasi virsta, e posibil sa fi obosit deja). Cum stai cu temperaturile sistemului in general? Incearca si un memtest, pentru orice eventualitate, mai ales daca zici ca problema survine si cu alta placa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Update la drivere, verifica temperatura placii, verificat sursa (sistemul banuiesc ca are undeva in jur de 3 ani, deci daca si sursa are tot cam aceeasi virsta, e posibil sa fi obosit deja). Cum stai cu temperaturile sistemului in general? Incearca si un memtest, pentru orice eventualitate, mai ales daca zici ca problema survine si cu alta placa.

 

banuiesti bine

dar sursa e noua am dat 250 lei pe ea

dar in rest totul e vechi

singura placa care mere este Nvidia 7200 veche de 3 ani aproape ,iar temperaturile nu depasesc 37C

Temperatur placii nu o pot verifica deoarece se blocheaza

 

am fost la un service cu EAH2600Pro si sistemul meu si mi-a zis ca nu e buna placa ,dar la un prieten aceasta functioneaza perfect

Edited by FiZZpLeY

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, deci presupunem ca slotul PCIe e in stare buna. Presupunem ca si temperaturile sint OK. Incearca cu un CD bootabil gen Hirens/Ultra Boot CD, chiar un Knoppix. Ma gindesc ca o fi cumva si o problema de drivere/conflicte ceva. Ai putea incerca si un update de bios eventual. Nu ai zis ce placa de baza ai.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK, deci presupunem ca slotul PCIe e in stare buna. Presupunem ca si temperaturile sint OK. Incearca cu un CD bootabil gen Hirens/Ultra Boot CD, chiar un Knoppix. Ma gindesc ca o fi cumva si o problema de drivere/conflicte ceva. Ai putea incerca si un update de bios eventual. Nu ai zis ce placa de baza ai.

 

pai aia e cred ca dupa cum zic alti ca slotul PCIe este stricat

placa de baza:Asus P5VD2-VM SE

 

uite ce zic alti:http://www.mygarage.ro/pc-mechanics/78454-problema-placa-video-2.html

Edited by FiZZpLeY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×