Sari la conținut
Forum Roportal
Vizitator Guest_Meda_*

Promovarea incompetentei... cum sa ma protejez ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vizitator Guest_Meda_*

Lucrez in IT de 18 ani. Am acumulat experienta si m-am simtit pana nu demult stapan pe meseria mea. Am reusit sa rezolv in timp real o serie de probleme, fiind apreciata de colegi si sefi. Sunt Sef de colectiv si am subordonati pe care ii respect si ma respecta. In urma cu 7luni a fost numit un nou manager. Ma evita, ca si cand n-as exista. Nu reusesc sa-i captez atentia pt probleme care pot fi rezolvate doar cu implicarea lui. Mai nou, can e vreo problema imi cere sa fac un referat. Il fac si nu se intampla nimic. Nu ia nici o masura. Am auzit ca se pune la cale externalizarea serviciului de informatica cu o firma-capusa care a inceput deja sa faca instalari de soft, fara sa ma consulte pe mine, care sunt seful compartimentului IT. Dintr-un spital de stat. Au facut angajari de registratori (cu pile) si mi-au decimat colectivul IT (operatori, inginer de sistem) prevalandu-se de necesitatea de a reduce personalul TESA. Dar registratorii astia, pusi 5 sa faca acelasi lucru pe care il facea 1 operator sunt un dezastru. Nu stiu sa lucreze cu un PC (unul m-a chemat ca nu stie de unde sa-l "stinga"...). JALE !!!

 

Ce sa fac?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

Din pacate asta se intampla destul de des, iar sefii isi dau seama de ceea ce se intampla prea tarziu.

Care este relatia ta cu seful companiei pentru care lucrezi? In cazul in care el valorizeaza munca ta si se bazeaza pe tine ai putea sa ii spui ceea ce te nemultumeste, sa ii comunici felul in care se produc lucrurile de cand a venit noul manager.

 

Care e ralatia noului manager cu seful firmei? Cum se intelege cu restul angajatilor?

 

Te-ai gandit ca, asa cum spui, ei vor sa lucreze cu o firma din exterior pe IT si sa renunte la oamenii din interior? In general firmele acestea platesc cu mult mai putin angajatii. Avand in vedere criza in care ne aflam este posibil ca noul manager sa fi facut aceasta sugestie pentru a micsora chetuilile firmei.

In cadrul firmei exista si un manager de resurse umane? Daca da, atunci care este parerea lui cu privire la ceea ce se intampla din cauza noilor schimbari?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×