Blake' 1 Report post Posted January 4, 2011 Mă tot ţin să fac actorie. De film. Mă rog, eu am cam Share this post Link to post Share on other sites
Andra.13 0 Report post Posted April 12, 2011 Buna tuturor, Lucrez la o agentie de modele aflata in cautarea unui profesor de improvizatie. Daca va pricepeti sau cunoasteti pe cineva, nu ezitati sa ne contactati. O zi frumoasa! Share this post Link to post Share on other sites
Blake' 1 Report post Posted May 9, 2011 Ce mesaj vă sugerează filmulețul de mai jos? Share this post Link to post Share on other sites
Fiero 23,011 Report post Posted May 11, 2011 pierduti in grijile marunte de zi cu zi, oamenii uita sa traiasca Share this post Link to post Share on other sites
Birdiewatcher 2,143 Report post Posted May 11, 2011 Orasul traieste. Share this post Link to post Share on other sites
Ioanapopa34 0 Report post Posted November 9, 2011 Buna tuturor! Am inceput sa urmez impreuna cu baietelul meu cursuri de actorie oferite de Studio Galapagos pe care il recomand. Eu am urmat si cursurile de dictie si inca le urmez. Marius, baietelul meu este foarte incantat de actorie si chiar imi spune ca el vrea sa joace pe scene mari si ca nu o sa renunte. Se vede ca ii place, si sper ca daca este realmente un vis il va urma si in viitor. Recomand cu mult entuziasm cursurile acestea: http://www.studiogalapagos.ro/ Share this post Link to post Share on other sites