Dragos Cristache 0 Raportează post Postat Ianuarie 4, 2011 Mie-mi ies oua foarte bune, imi place sa le fac omleta - sunt bune si ochi - dar, pe langa ouale facute in tigaie, prajesc/topesc feliute de 0.5 cm de branza telemea de vaza (cea mai buna este cea mai grasuta si sarata - daca e prea sarata, se poate desara intr-un vas cu apa). Asa, ouale au un gust mai bun, daca branza este topita :> Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
CavalerulJedi 787 Raportează post Postat Ianuarie 4, 2011 Asta-i reteta cea mai faina de pana acum. :> Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lynxul_negru 3207 Raportează post Postat Februarie 1, 2011 Mie imi plac cel mai mult ouale ochiuri :haha: si ouale fierte moi. Daca la ouale ochiuri ma descurc binisor, nu intotdeauna reusesc sa obtin ouale moi. Cateodata le fierb prea mult si ies un pic intarite, alteori le scot prea devreme din apa si sunt un pic prea lichide. Stie cineva care este regula pentru ouale fierte moi? Era ceva cu o numaratoare parca ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Saharian 1567 Raportează post Postat Februarie 1, 2011 http://en.item.rakuten.com/icl-net21/1325369/ am unul din astea :haha: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Februarie 13, 2011 Le lasi sa fiarba fix 3 minute de cand da apa in clocot. dap si ca sa le cureti mai usor pui in apa la fiert niste sare sau otet ;) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lynxul_negru 3207 Raportează post Postat Februarie 14, 2011 Le lasi sa fiarba fix 3 minute de cand da apa in clocot. Banuiesc ca 3 minute se fierb pentru ouale tari, nu cele moi, nu? .. http://en.item.rakuten.com/icl-net21/1325369/ am unul din astea :good: am avut si eu o dracie nemteasca in care fierbeau in apa/aburi, dar nu prea le nimerea dupa cum zicea in prospect. am ajuns la concluzia ca tot mai bine la ochiometru. poate scula asta japoneza sa fie mai de nadejde .. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Februarie 14, 2011 Cele moi.Incearca si ai sa vezi cum ies.Se mananca cu lingurita asa de moi sunt. daaa si se inmoaie in galbenus paine prajita cu unt ... yammi :good: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri