Sari la conținut
Forum Roportal
florianb

Qi Gong

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut!

Intentionez sa incep o grupa de antrenament de Qi Gong intr-un parc din Bucuresti. Asta inseamna afara, dar desi acum e iarna, nu e atat de greu precum pare, ba e chiar frumos si placut. Traditional, Gi Gong in China se practica afara, in parcuri, dimineata pina in orele 08.00 (orele ideale de practica sint considerate a fi intre 05-07 dimineata). Deocamdata se va face probabil de 3 ori pe saptamina, simbata si duminica de la orele 11.00, urmind ca o a treia zi sa fie stabilita de comun acord cu cei interesati. Scopul declarat al antrenamentului este cel de autovindecare prin Qi Gong, urmand a se tine cont pe cat posibil de afectiunile practicantilor.

Aceasta initiativa a mea este o incercare de a combate tendinta care se manifesta in prezent in Romania de a transforma Qi Gong-ul intr-o afacere. Pentru cei interesati de Qi Gong, antrenamentul regulat, o data la aproximativ 2 zile, este net superioar participarii la un curs de o saptamina, de doua-trei ori pe an. Sistemul acesta de cursuri care este atat de intens popularizat la noi este mai avantajos din punct de vedere financiar pentru cel care tine cursul, si este mai putin avantajos pentru elevi.

Daca sint oameni interesati, astept mesajele voastre.

Editat de florianb

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai numai in occident se practica asa.. curs "intensiv" de-o saptamana, zi de zi.. sau pe module de cateva saptamani, o data sau de doua ori pe saptamana.

 

Am avut placerea de a practica cateva tehnici din Qi Gong, mai ales cele de incarcare cu energie. Sunt simple si foarte eficiente.

 

 

Cred ca o sa ma bag si eu. Sa-mi dai de stire cand incepi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×