Ea. 8,992 Report post Posted December 31, 2010 Sunt niste documentare interesante Puterea nestiintei 1 Puterea nestiintei 2 Chiar sunt curioasa ce parere aveti 1 Share this post Link to post Share on other sites
ars 7 Report post Posted January 1, 2011 uite asta cred,ceea ce spunea mama:"nu da ghioaga in mina prostului". si mai spunea,in conditii care cereau interdictie,"jos mina de pe koreea!". Share this post Link to post Share on other sites
Fiero 21,488 Report post Posted January 4, 2011 Despre cartile lui, nimic? Share this post Link to post Share on other sites
Calias 0 Report post Posted October 23, 2011 Despre cartile lui, nimic? am citit cartile lui sint frumoase pentru iluminare spirituala ,adica sa devii liber fara ginduri fara frica fara suparari si altele cine poate sa ajunga la asa iluminare sau la un comportament cum descrie al acolo este foarte bine ,dar e cam greu sa atingi nivelul ala de eliberare de ginduri ,emotii ,etc. Share this post Link to post Share on other sites
Sub Zero 3,308 Report post Posted October 24, 2011 am citit cartile lui sint frumoase pentru iluminare spirituala ,adica sa devii liber fara ginduri fara frica fara suparari si altele cine poate sa ajunga la asa iluminare sau la un comportament cum descrie al acolo este foarte bine ,dar e cam greu sa atingi nivelul ala de eliberare de ginduri ,emotii ,etc. Daca nu esti vreun fachir ce sta cu mana ridicata 5 ani pe malul Gangelui, sau n-ai acces la un stoc serios de LSD, nici o sansa. Flower power. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Calias 0 Report post Posted October 29, 2011 Daca nu esti vreun fachir ce sta cu mana ridicata 5 ani pe malul Gangelui, sau n-ai acces la un stoc serios de LSD, nici o sansa. Flower power. stie cineva daca exista cd-uri cu eckhart tolle audio in romana ,deci doar audio sa le asculti in casti ,masina ,etc ,daca sint cd-uri sau casete audio cu eckhart tolle ,titrate in romana? multumesc Share this post Link to post Share on other sites