Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ea.

Nocebo effect

Rate this topic

Recommended Posts

!

 

 

sustine ca un lucru sau o credinta negativa te poate rani asa cum o credinta pozitiva te poate vindeca

 

detalii in link . astept opinii

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce de subiecte ai deschis in seara asta!!!

eu eram ocupat. cu mincatul sarmalelor!!!

cum nu stiu atita engleza cit sa inteleg ce spun aia,spun ceea ce consider eu cu privire la ceea ce ai spus tu,ca cine a avut o...credinta negativa trebuie sa raspunda in fata divinitatii pentru ea,sa fie judecat,condamnat,sa-si inghita galusca,nu sa se...autovindece,adica sa se insinueze in fericire,pe cai ocolite,si facind rau altora,ca vor suferi apoi si mai mult.

 

pe de alta parte,daca "credinta negativa" este la nivel de idee si la nivel personal,fara ca sa fie transmisa nimanui si fara sa influenteze viata cuiva,omul poate trece de la o "credinta" la alta,pentru autovindecare,pentru ca nu a facut rau.

aceasta se intimpla mai deloc,pentru ca cel ce are o credinta negativa,este si obraznic,si impertinent cu privire la divinitate.

cu bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

un lucru sau o credinta negativa te poate rani asa cum o credinta pozitiva te poate vindeca

 

 

Un vâlcean a murit în timp ce curenta râme

 

Poliţiştii vâlceni cercetează circumstanţele în care a decedat un cetăţean din comuna Câineni, acesta electrocutându-se în timp ce folosea o improvizaţie electrică pentru a ‘scoate râme din pământ’.

 

‘În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Racoviţa au fost sesizaţi despre faptul că, în comuna Câineni, J. Vasile a decedat electrocutat.

La faţa locului se aflau trei echipaje de la ambulanţă pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, medicii declarând, însă, decesul bărbatului.

 

În urma cercetării la faţa locului, oamenii legii au constatat că J. Vasile a folosit o instalaţie electrică improvizată cu scopul de a scoate la suprafaţa solului râme pentru pescuit, folosind un fier conectat la reţeaua electrică, pe care l-a introdus în pământul umed’, a declarat luni pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu.

 

http://www.ziuaveche.ro/magazin-2/life/un-valcean-a-murit-in-timp-ce-curenta-rame-113831.html

Edited by Nemo!
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sustine ca un lucru sau o credinta negativa te poate rani asa cum o credinta pozitiva te poate vindeca

 

In esenta, credinta pune in functiune mecanisme de sugestie si autosugestie. Daca crezi in ceva bun, vei beneficia de roadele credintei, daca crezi in ceva rau, la fel vei beneficia de roade, numai ca acestea vor fi otravite si vor afecta in special psihicul, iar in unele cazuri mai grave chiar si fizicul.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×