Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Unii experți spun că visele sunt esențiale pentru creierul nostru, pentru ca acesta să interpreteze și să sorteze emoțiile zilei. În timp ce alții spun că acestea ar putea acționa ca repetiții pentru evenimente viitoare.   Oricum ar fi, visele sunt un mister pentru majoritatea dintre noi și, deoarece multe dintre ele sunt uitate aproape imediat, s-ar putea să nu putem niciodată să interpretăm fiecare vis.

https://evz.ro/ce-spun-visele-tale-despre-tine-de-la-a-fi-urmarit-pana-la-caderea-dintilor-explicatiile-expertilor-in-somn.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As dori sa-mi spuna cineva ce ar insemna visele sotului din aceste zile cand este bolnav si tuseste foarte urat, e slab, abia face cativa pasi intre 2 pereti, ameteste, doarme, etc.

Imi spune ca tot viseaza sau are in fata imaginea ca este un mare geam sau o bucata de sticla fara frema peste straduta noastra in fata casei.   E ceva ce nu-i convine sa vada acolo. 

Eu n-am mai auzit de asa un vis si el doarme mult peste zi.   E in pat toata ziua in saptamana asta.  El nu bea alcool si nu fumeaza.   Nu ia nici alte medicamente decat sirop de tusa.

Multumesc frumos! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Înseamnă că ai putea sa faci un ceai de ceapa. Amu sigur ca nu va bea ca asa sunt betegii, nimic nu vor. Dar tu poți încerca. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Amu am  șăzut pă scaun, da' m-o strigat să-i dau siropu'  ... de 6 ore tot lucrez in bucatarie să fac Supa de Pui,  și este aproape gata.  

Este mai aproape de un Ceai de Ceapa decat de altceva, ca am facut cu acest scop, dar mascat, ca pentru copiii medicamentul amar acoperit cu miere.

O sa-mi fac si un castron de piftie ca am adaugat jumate kg de pipote si 10 gheare pe langa un pumn de usturoi sa se lege zeama dar numai dimineata o sa-l prepar ca-s cam obosita.

Voi face si Salata de Boeuf ca este usor de mancat, are probleme si cu inghitit mancarea.   

Aici e noapte ora 1dimineata aproape si e fierbinte oala ca sa cotrobai dupa alea.   Inainte am fost la cumparaturi ca nu tin morcovi in frigider, se ofileste.   Abia am reusit sa intru in alimentara ca era o coada imensa la cumparat bilete de Loterie ca pe una din ele in "Ciorap" este 100 de milioane de dolari de castigat si lumea isi incearca norocul.

Azi noapte am facut Ceai pentru mine din 150 grame de radacina de Ginger curatat, 5 seminte de Cardamom Verde, 5 Cuisoare mici, un pumn de Lavanda flori uscate, 5 plicuri de ceai Earl Grey, 5 de Enghlish Breakfast si tot 5 de Ceai Verde de Jazmin ca oala este foarte mare si am mai adaugat si Ceai Rusesc cu o lingura si miezul din 4 lamai dupa ce l-am stors, ce a mai ramas l-am scos cu pielita aia alba si l-am pus tot in oala ca-i da o aroma in plus.   Cand s-a mai racit l-am strecurat prin 3 strecuratori si le-am pus cu sticle in frigider.  

Beau 1 litru pe zi neindulcit, sa mai schimb apa, bea si el daca vrea, dar el le are dupa gustul personalizat cu ce-i mai place.    

Am obosit pana am umplut oala cu toate alea curatate, ca am stat langa chiuveta in picioare, dar o sa am o zeama excelenta cateva zile.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×