Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Azi noapte spre 25 Noiembrie am visat ca fumez desi m-am lasat demult si niciodata nu mi s-a intamplat sa poftesc la o tigara.  Am sarit din pat in caz ca arde cu mine totul si casa dar n-a fost nimic si totusi visul a fost asa de viu.   Cel putin 11 de ani au trecut de atunci si niciodata n-am avut un gand macar despre fumat.

Editat de The Unknown
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe azi dimineata am avut un vis ca eram undeva in loc public in rand pentru ceva si eram in camasa de noapte lunga nu prea transparenta dar nu stiu cum am ajuns acolo in acel hal.   Mai era si o nunta al fiului unei cunostinte din San Diego, dar acea nunta a fost in 1992 si voiam sa traversez si Magheru Bulevard in plin trafic ca nu gaseamun loc de trecere pentru pietoni. 

Da' frig a fost azi noapte afara, cred ca totusi curentii din atmosfera ne plimba si neuronii:mda:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Visul de ieri ma framanta putin ca e vorba de vecinii mei si ma asteptam sa aud ceva de careva, dar nimic pana-n prezent, dupa 24 de ore.   

Am visat ca sotia vecinului de peste drum era pornita sa ma distruga ca l-am vorbit de rau, ca este alcoolica!!!   Aveau ceva intrunire de familie si ereau multi invitati, si-a facut un grup de femei cu care a pornit spre mine cu o gura mare deschis.  Ea are acel obicei sa stea cu gura cascata cateva secunde plictisitoare cum fac americanii cand se mira de ceva.  In vis, restul vecinilor pe strada se uitau la scena oribila cum urla la mine dar nu se misca nimeni.   

N-am mai vorbit cu ea ca intr-adevar este alcoolica, sotul ei mi-a spus sa nu dezbat nimic cu ea, ca doar ea are dreptate mereu si s-ar putea sa nu-mi convina scena pecare mi-ar tranti.  M-am convins de asta cu o vreme in urma si de atunci nici nu ma saluta, dar eu nu insist pentru asta. 

Sotul vorbeste cu vecinul, eu am luat un pas in spate ca devine grea atmosfera cateodata ca si el se imbata de la 3 inghitituri de bere light, ceea ce eu nu pot sa inteleg :bb:   De Craciun le-am dat o cratita de 5 litri cu sarmale ca-i plac ei foarte mult, el cand a adus inapoi cratita, a pus tichete de loterie de 10 dolari, ea nu gateste, a aruncat si aragazul demult din bucatarie, tot el ne-a spus ca ne mai ajuta cu cate ceva de facut si-l platim.  Ne descarca din masina in debara 14 sticle de 20 de litri  cu apa de baut, sau cat cumparam in acel moment sau pe cele in sticlute de 500 ml, cumparam mult deodata cand sint la ieftinire.   De urcat pe acoperis ca e o pasare moarta si se vede de pe strada, containerul de Reciclat dupa ce s-a golit ne punem la loc reciproc de pe langa strada cand nu sintem acasa la acea ora, etc. 

Cred ca era un semn ca vine Primavara!!!    

Editat de The Unknown
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Telefonul m-a trezit si azi, era de la "Unavailable" dar tot am iesit din pat ca m-am saturat de visul de care deja nu stiam unde sa ma ascund ...   Nici nu stiu in ce categorie sa clasez visul asta dar in loc sa ma odihnesc, ma trezesc mai obosita decat m-am culcat si ma asteapta o zi lunga.  

Niste afro's/negri rappers ma ameninteau ca reclam o muzica mai buna decat ei au inventat, rap, si am succes mai mare decat ei credeau!!!   Erau multi si toti furiosi pe mine ca reusesc sa produc asta si le las fara venituri de care voiau ei, cu lanturi de aur de legat elefanti in gat si din astea.   Unu mi-a prins mana si m-a muscat pe 2 degete ... e clar ca-mi era frica deja de ei!!!  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 5 Julie 2021, orele 2:30 PM Arizona time am avut un vis scurt, eram foarte obosita deja de la muncile de dimineata plus caldura si am adormit cam greu.   

Am visat cu nepotul exact cum il vad pe ultimul video, doar cu pampersi pe el insa era la noi in casa singur, fara parinti.   Era in usa de bucatarie si living, negocia ceva cu bunicul dar a venit spre mine.  Stateam pe canapea si aveam langa mine pe masuta de la capatul mobilei tot feluri de lucruri in caz ca am nevoie pentru copil si mai aranjam si servetele de bucatarie din bumbac, pe langa cele de hartie, apa,  chestia de pus in gatul copilului cand mananca, deodata observ ca nepotul face treaba mare pe carpetul meu scump.   Vine sotul si cu servetelele le ridica, face si dupa pisici mereu, aduna cat incape in 3 maini si iese din casa.   Copilul rade, nici nu-si da seama ce a facut, dar eu nu stiu pe unde s-a pierdut scutecul in vis si-i vorbeam ca asa un accident nu trebuie sa se intample des cand pe usa au intrat fiul cu sotia, foarte transpirati parca veneau de la sala de sport sau sauna, si fara multe vorbe au luat copilul sa plece.               Nu pareau sa fie foarte fericiti, erau cam seriosi, nu voiau sa-mi spuna unde au fost desi le-am intrebat. 

Aici s-a terminat visul ca a sunat telefonul, nu stiu daca prevesteste ceva, rar visez, dar mereu urmeaza ceva peste o vreme, dar acum e ca si viata de zi de zi pe la noi.   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce nu știai despre somn. Cele mai stranii fenomene care pot avea loc în timpul odihnei – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Ce se întâmplă însă, pe parcursul orelor de odihnă? Există anumite lucruri din cauza cărora somnul nu mai este odihnitor – iar în acest caz nu este vorba de insomnii sau factori din exterior. Presa internațională a întocmit o listă de experiențe care au loc în timpul somnului."

*Mai sint cazuri multe in timpul somnului pe langa cele amintite dar nu se stie din ce cauza se intampla nici de cei mai mari specialisti.*

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

22 Julie 2021, intre orele 2:00 - 4:30AM ... am visat ca dormeam undeva dar nu in natura si un sarpe urias m-a muscat foarte tare.   Nu ma durea nimic, n-am vazut sange dar stiam ca voi muri!!!   Incercam sa ma culc pe sarpe sa-l strivesc dar fara spor, evident si evitam sa ma muste inc' odata.  M-am trezit ca suna telefonul, n-au calculat bine timpul din Australia.  

N-am idee ce ar prevesti acest vis.   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 03.07.2012 la 17:54, 5 o'clock a spus:

Eu am visat un milion de euro.

 

 

Se pune?

Am intarziat putin cu interpretarea, dar da, se pune

Daca iti va spune cineva ca nu ai vazut un milion de euro nici in visele tale, ii poti spune sincer:  te inseli amice.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca n-am auzit nimic desi am visat ceva cu prieteni din Elvetia si am o presimtire ca voi auzi ceva, dar nu dau telefoane inca.  Nu-mi place sa incep ca am avut un vis de aceea le caut.

In vis fiul si mama ma duceau departe de ei cu masina, dar nu azi ci cu multi ani in urma, destul de incurcat au fost evenimentele, in realitate nu le-am vazut de zeci de ani si nici nu vorbim ca ei sint mereu ocupati.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×