Sari la conținut
Forum Roportal
Pandarus

Ideea mea de carte

Postări Recomandate

Pharell24 simpla ta prezenta era de ajuns. Nu trebuia sa bagi si rasul ala diabolic ... :huggles:

 

O sa o postez imediat, dar trebuie mai intai sa postez ideea mea de tablou la sectiunea de pictura.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astept

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Orasul Minunilor este un oras care s-a dezvoltat in paralel cu restul omenirii, ascuns intre Alpi, avand tot ce ii trebuie imprejur. Principala caracteristica a acestui oras este ca toti cetatenii sai sunt buni la suflet, nu exista rautate, pizma, crime, hotii... toate sunt bune si frumoase in acest oras. Dar intr-o zi Regele Pandarus incearca sa aduca oameni obisnuiti in Orasul Minunilor ca astfel sa se raspandeasca bunatatea in lume, dar este descoperit si dat jos de pe tron iar apoi este expulzat in lumea reala, intr-un oarecare oras francez blestemat sa nu se mai intoarca vreodata in Orasul Minunilor.

 

Pandarus inainte sa plece definitiv din Orasul Minunilor fura un diamant unic de culoare neagra care tinea inchise portile orasului si astfel portile sunt sortite sa ramana deschise pana cand diamantul va fi recuperat iar orasul este in pericol sa fie descoperit. Apoi Pandarus pleaca in orasul acela din Franta si ofera diamantul unui batran afacerist pentru a-i construi o casa. afaceristul accepta dar nu pastreaza diamantul ci il tencuieste chiar in peretii casei unde se va muta Pandarus. Dupa multi ani, batranul afaceris moare iar nepotul sau stiind de existenta unui doamant in peretii casei vine sa ii ia lui Pandarus casa. nefiind semnat anterior un contract, nepotul reuseste sa ia casa si sa o darame dar nu gaseste diamantul pentru ca Pandarus l-a luat. Astfel incepe calatoria lui Pandarus inapoi spre Orasul Minunilor ducand diamantul pentru a inchide orasul muritorilor considerand ca acestia nu merita sa invete ce este aceea bunatate si mila. DAr nepotul afaceristului porneste dupa el. Si asa incepe o aventura mai trista pe alocuri, mai vesela din cand in cand. Pe drum Pandarus se imprieteneste cu un copil si cu un caine. Dupa un timp Pandarus ajunge la portile Orasului Minunilor. Dar si nepotul ce vaneaza diamantul ajunge acolo si descopera Orasul Minunilor. El merge astfel dupa o divizie armata franceza pentru a lua cu asediu orasul si a-l cuceri. Aici este punctul culminant, locuitorii Orasului nestiind daca sa lupte impotriva invadatorilor sau in buncatatea lor sa se predea. Pana la urma se predau fara lupta si parasesc orasul risipindu-se prin lume fara un ban in buzunar dar in suflete cu bunatate si idealuri marete: Sa invete omenirea ce inseamna binele. Diamantul negru ramane la Pandarus care se inchide singur in Orasul Minunilor unde va ramane pentru tot restul vietii sale.

 

 

 

Nu stiu cat de bine am sintetizat dar credeti-ma ca este o idee buna. Cel putin din perspectiva mea. Dar desigur astept ideile colegilor de forum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×