Jump to content
Forum Roportal
Guest Guest_daniel_*

De ce nu am o prietena

Rate this topic

Recommended Posts

Guest Guest_daniel_*

as vrea sa stiu de ce nu pot sa imi fac o prietena ...sunt ghinionist sau asa ii viata nimic nu vine cand iti doresti ? de fiecare data cand incerc intervine ceva si mi se anuleaza tot ....nustiu ce sa ma mai fac ? as vrea cateva sfaturi si pareri daca ati putea . va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,

 

Ma bucur ca vrei sa afli ce anume se intampla de ajungi mereu in aceasta situatie, dar cred iti dai seama ca ceea ce ai spus pe forum nu ma poate ajuta nici macar sa imi fac o idee despre ceea ce se intampla in viata ta.

 

E ca si cum eu as incerca sa iti ofer niste sugestii despre cum sa iti gasesti o prietena, fara a sti daca ceea ce iti voi spune are sau nu legatura cu nevoile tale si cu felul tau de a fi.

In concluzie uite cateva intrebari clarificatoare:

Ce varsta ai?

Chiar de fiecare data se intampla ceva si dispare posibilitatea de a avea o prietena?

Ce se intampla mai precis?

Ce anume ai incercat pana acum?

 

Ce astepti sa se intample cerand parerea mea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un prieten de al meu imi spunea ca doreste sa isi cumpere o masina, adaptata, el fiind handicapat locomotor. Il intreb, de ce vrei masina? Ca sa am prietena imi raspunde el. Deci tu vrei sa ai masina ca sa fi iubit, zic eu. Nu, imi raspunde el, vreau masina ca sa fiu lasat sa iubesc. Prietenul meu are dreptate. Fa-ti rost de o casa, masina, cariera profesionala, si o sa vezi cum stau femeile la coada la usa ta. Altfel, trebuie sa fi un bun politician ca sa ai succes.

Edited by Far_above_the_clouds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru unele persoane nu asta conteaza cel mai mult, dar din pacate asta este cea mai intalnita conceptie. Ceea ce trebuie sa invete orice persoana este propria sa promovare, trebuie sa invete sa se "vanda", adica sa invete sa isi puna in valoare acele calitati pe care le are si sa le exploateze cum poate mai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×