Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Bluecentrel

Problema Router Netgear WGT624 v2

Rate this topic

Recommended Posts

Salutare! Am un Router Netgear WGT624 v2 , un PC desktop si un Laptop !!! Eu vreau sa configurez Router-ul in asa fel incat sa ma pot conecta si cu PC-ul si cu laptop-ul in acelasi timp la internet! Stiu ca trebuie sa configurez pe acolo ceva si ca sa ma pot conecta si cu PC-ul si cu Laptop-ul in acelasi timp trebuie sa clonez mac-ul! Si acum sa incep cu ce am facut eu pana acum si ce rezultate mi-a dat :

 

Sunt din craiova si am internet prin fiberlink de la RDS 'pppoe' ---

 

Am conectat cablul de internet in portul WAN si celalalt cablu in primul port din cele 4 de LAN!

Problema este ca orice setare as face in router nu mi se conecteaza la internet asa cu cablul de net in portul WAN nu se conecteaza in nici un fel! Am incercat toate posibilitatile pe care le stiu eu! Daca pun cablul de net in unul din porturile LAN atunci merge se conecteaza! Nu stiu cum sa fac si ce setari sa mai fac .... uni spun ca trebuie sa bagi ip nu stiu cum habar nu am pentru ca nu ma pricep prea mult! Daca as scapa de chestia asta sa ma conectez la net prin portul de WAN dupa aceea cred ca ar fi mult mai usor de configurat wireless-ul pentru laptop si la urma sa impart net-ul pentru PC conectat prin cablul la router si Laptop prin wireless la router!

 

Va rog daca ma puteti ajuta pas cu pas cum sa configurez as fi foarte recunoscator ..... Am incercat o gramada de tutoriale dupa net dar nici unul nu a dat rezultate! Cred ca omit ..... Help Please ......

 

2Untitled.png

 

1Untitled.png

 

3Untitled.png

 

4Untitled.png

 

5Untitled.png

 

6Untitled.png

 

7Untitled.png

 

8Untitled.png

 

9Untitled.png

 

10Untitled.png

 

11Untitled.png

 

12Untitled.png

 

13Untitled.png

 

14Untitled.png

Edited by Bluecentrel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar trebui sa mearga la setarile pe care le-ai introdus. Atentie la utilizator si parola, inclusiv la tipul literelor (majuscule sau minuscule)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai tocmai asta este ca nu merge .... orice as face nu merge sa ma conectez pe WAN cu cablul de internet doar pe LAN !!! Ce poate fi ?

 

Sau daca nu spuneti-mi cum sa il fac sa mearga asa pe LAN! Sa zicem ca las cablul de la internet pe unul din cele 4 porturi sa zicem pe 1 si conectez inca un cablu catre PC-desktop la portul 2! Asa internetul imi merge! Acum spuneti- mi cum fac sa ma conectez si wireless cu laptop-ul dar in acelasi timp cu PC-ul deci amandoua conectate in acelasi timp ? clonez mac-ul ? si daca da cum il clonez si dupa cum fac setarile in laptop pentru a ma putea conecta pentru ca am inteles ca trebuie sa pui acelasi IP si pe PC si pe Laptop !!! Astept raspuns .... cat mai rapid posibil !!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta cu clonatul MAC-ului e valabila doar la retelele de cartier, RDS-ul nu pune asemenea filtre.

Daca pui cablul din desktop la laptop iti merge internetul?

Ca sa ai internet la desktop te conectezi cu utilizator si parola?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci daca nu este valabila chestia cu clonat-ul mac-ului atunci ar trebui sa mearga fara nici o modificare nimic!

 

Daca pun cablul de net de la Desktop la Laptop da merge! Dar daca Am Dektop-ul conectat la internet si vreau sa conectez si Laptop-ul prin wireless in acelasi timp nu merge zice usename & password incorrect sau ceva de genu im da o eroare 671 cred .... si pot sa ma conectez cu laptop-ul wireless numai daca pe Desktop dau Disconect la internet! Atunci da pot ma conectez cu laptop-ul dar faza este ca nu merge in acelasi timp asta este si problema la mine! Eu vreau sa mearga internetul si pe Desktop si pe Laptop in acelasi timp! Dar cum asta nu stiu de aceea am nevoie de ajutor!

 

Si da la Desktop ca sa am internet ma conectez cu username si parola! Daca poti sa ma ajuti sa-mi spui poate nu trebuie sa fac o conexiune prin care sa nu ma conectez cu user si parola sau eu stiu ! Ceva detaliat ce si cum sa fac! Poate daca faceti un tutorial cu poze ceva o sa fie de folos pe vitor la toti cei care au router Netgear ....!!! Multumesc

Edited by Bluecentrel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×