Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Gogutaaa

SI TOTUSI...DUMNEZEU EXISTA

Rate this topic

Recommended Posts

AM INTRAT PE CATEVA TOPICURI SI AM RAMAS INMARMURITA CAND AM VAZUT CE CURAJ AU UNII.NU NUMAI CA NU CRED DAR VORBESSC ATAT DE DENIGRATOR DESPRE CEA MAI INALTA AUTORITATE AUNIVERSULUI INCAT TE MIRI UNDE AU FACUT SCOALA ASTA DEMONICA?CA SUNT INSTRUITI NU GLUMA... IN SCRISOAREA CATRE ROMANI CAP 1:20 AP PAVEL SPUNE:"CACI CALITATILE SALE NEVAZUTE SI DUMNEZEIREA SA,SE VAD CLAR DE LA CREAREA LUMII,DEOARECESUNT PERCEPUTE PRIN LUCRURILE FACUTE,ASA CA EI SUNT FARA SCUZA"DECI PRIMA CARTE DE VIZITA A LUI DUMNEZEU ESTE CREATIA.VI SE PARE CA MACRO SI MICRO UNIVERSUL CARE SE MISCA DUPA LEGI PRECISE A APARUT LA INTAMPLARE?EXISTA LEGE FARA LEGIUITOR? NICI LEGILE OMENESTI NU APAR LA INTAMPLARE EXISTA CINEVA CARE LE A FACUT.CE VA SPUNE COMPLEXITATEA LEGILOR DI UNIVERS CARE SE RESPECTA DE MILIARDE DE ANI?LEGEA ROTATIEI ,GRAVITATIONALA LEGI BIOLOGICE LEGI MATEMATICE CALCULE EXACTE DISTANTE SI VITEZE RESPECTATE MASURAREA TIMPULUI PLANETELE SI ROTATIA LOR, COMPLEXITATEA VIETII COMPLEXITATEA CORPULUI NOSTRU COMPEXITATEA CREERULUI NOSTRU LEGILE PROCREARII SI MULTE ALTELE,TOATE ACESTEA PUTEAU SA APARA LA INTIMPLARE? VA DAU UN EXEMPLU VRETI SA ANSAMBLATI O MASINA DE TOCAT.PUNETI TOATE PIESELE INTR UN RECIPIENT METALIC SI ROSTOGOLITILE CUM VRETI SI CAT VRETI LA FINAL NU VETI OBTINE O MASINA DE TOCAT ANSAMBLATA PUR SI SIMPLU LA INTAMPLARE CI VA TREBUI SA ACTIONATI VOI FOLOSIND INTELIGENTA FORTA BUNAVOINTA. BIBLIA SPUNE:"BINEANTELES,ORICE CASA ESTE CONSTRUITA DE CINEVA DAR CEL CARE A CONSTRUIT TOATE LUCRURILE ESTE DUMNEZEU.PANA SI O MATURA PRETINDE UN CREATOR FRATILOR DAR UN UNIVERS.INAMPLAREA NU PRODUCE ORDINE .UNIVERSUL DEMONSTREAZA ORDINE.EINSTEIN A SPUS CA UNIVERSUL E CA UN CEAS SI CA NU EXISTA CEAS FARA CEASORNICAR...A DOUA CARTE DE VIZITA A LUI DUMNEZEU ESTA BIBLIA CUM A AJUNS IN MAINILE NOASTRE IN EPISODUL URMATOR SANATATE DE LA MAMA GOGUTA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
...A DOUA CARTE DE VIZITA A LUI DUMNEZEU ESTA BIBLIA CUM A AJUNS IN MAINILE NOASTRE IN EPISODUL URMATOR SANATATE DE LA MAMA GOGUTA.

Aaaate'aiganditsaimpartiinserialeimpresiiletaledespredumnezeire? Vaicedragut !

Share this post


Link to post
Share on other sites

armaitrebuisiopalniecasalunecemaiusor,macarasanuvomfinevoitisainghitim....imipla

cesistemulastadescriereRa,recunosccabatpauzatottimpulsiapoirectific......eunuinte

legdecestrigalumeapeaici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincernicieu . :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
eu promit ca am sa citesc ce se scrie pe aici, ma intereseaza orice dovada palpabila sau macar dovada :P

Nu-ti tine respiratia. Nu exista "dovezi palpabile".

Ai sa vezi destule "dovezi"... si, in functie de nivelul de ignoranta al persoanei care le prezinta, vor fi mai mult sau mai putin interesante.

 

Uite si un TOP Ten pentru SUA, la noi este posibil sa fie altele in top.

 

 

 

EINSTEIN A SPUS CA UNIVERSUL E CA UN CEAS SI CA NU EXISTA CEAS FARA CEASORNICAR

Einstein a spus multe dar n-a crezut in Dumnezeu, nu in Dumnezeul Abramaic. Intr-o scrisoare scrisa de el catre Eric Gutkind spune: "cuvantul dumnezeu nu este pentru mine decat o expresie si un produs al slabiciunii umane, Biblia o colectie de legende onorabile dar totusi, primitive si destul de copilaroase."

Share this post


Link to post
Share on other sites

am tot citit pe la la religie si nu am gasit decat bataie intre citate, mancatorie ca intr-un cuib de viespi, la intrebarile cat de cat interesante nu se dau raspunsuri ci jigniri sau sunt facute neobservate, apoi si mai interesant citeam pe un topic ca d-zeu si-ar fi dat seama ca afacut o greseala si ar fi corectat-o prin noul testament, era in legatura cu adam si eva...atunci chiar am ras....argumente pro si contra sunt, dovezile lipsesc....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu se poate demonstra stiintific existenta lui Dumnezeu, dar nici daca scriem cu caps si folosim expresii austro-ungare gen " CEA MAI INALTA AUTORITATE A UNIVERSULUI" n-o sa convingem pe nimeni. Cine crede, bine. cine nu, o sa creada.Unii mai tarziu, altii prea tarziu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Goguta, te rog sa nu mai scrii cu CAPS LOCK.

2. Am inteles ca nu esti in Romania, cu toate astea, te rog sa iti dai silinta sa scrii un pic mai inchegat si mai coerent. Ne este greu sa te urmarim.

3. Raul si Salvie: va rog sa postati la subiect. Nu (numai) aici, in general.

4. Despre Dumnezeu se tot vorbeste. Doar un exemplu. Asadar, TOPIC INCHIS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×