Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Oare.conteaza

Ce sa fac?

Rate this topic

Recommended Posts

mda... sa va povesc si eu ce problema am. M-am indragostit nebuneste de cel mai bun prieten al meu. Totul a inceput in martie, cand am inceput sa imi dau seama ca simt ceva pentru el. El atunci avea prietena si nu m-am bagat, m-am resemnat. Dar (ca tot timpul exista un DAR) ei s-au despartit in iulie. Am mai avut rabdare pana in septembrie sa fiu cat de cat sigura ca nu mai e nimic intre ei si i-am spus ca imi place de el. Cand i-am zis prima data nu prea a luat-o in serios, dupa care a zis ca i s-ar parea potrivit sa stam, dar ii e frica sa nu ma dezamageasca. Nu stie ce vrea. Acum zice ca sunt cea mai draguta si spontana fata si nu exista nimeni ca mine, si peste 5 minute se comporta asa indiferent.De cand s-a despartit de fosta lui prietena nu trece zi fara sa nu vorbim cel putin 15 minute, si inainte vorbeam da nu chiar zilnic. La un moment dat am incercat sa dispar vreo 3 zile din viata lui, dar atat a insistat la telefon si dupa 2 zile am cedat si i-am raspuns.Mai nou pune altfel problema. Eu plec din tara in februarie pentru 4 luni la un curs. Acum zice ca din cauza ca plec, pentru ca nu vrea relatie la distanta. Dar sunt foarte multe momente in care imi da de inteles ca vrea sa fim impreuna. Dupa ultima noastra intalnire, numai noi doi m-a intrebat daca as fi vrut sa ma sarute, ca el ar fi vrut da nu a vrut sa ma supere. M-am saturat de situatie asta si i-am spus. Am incercat sa il conving ca cel mai bine ar fi sa luam o pauza macar o saptamana sa vedem ce simtim, da el nu intelege si eu cand ma suna nu pot sa nu ii raspund. Singurul lucru bun pe care am reusit sa il fac este sa ma abtin sa il sun. Daca ma suna ii raspund, dar nu il sun eu prima.

Stim totul unul despre altul , avand in vedere ca ne intelegem asa bine. Nici nu stiu cum sa mai procedez. Ce sa mai fac?

Edited by Oare.conteaza
Diela - editat culoare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasa prostiile astea si suna-l, saruta-l, iubeste-l. Nu o mai da pe dupa gard cu fitze ca o nsa se sature si tot pe tine o sa te apuce amocul. Probabil ca o sa fiti la fel de buni prieteni in continuare. Dar daca te mai fandosesti s-ar putea sa pierzi si asta. De cita vreme iti e "cel mai bun prieten" si cam ce virste aveti voi??

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-ar durea capul sa explic ce si cum, asa ca sintetizez: tu esti ceva pasager pentru el, el e ceva pasager pentru tine. Daca ai putea sa nu te mai gandesti la chestiile astea atata si daca el nu ar mai avea comportament maniacal (dar fiind relativ proaspat despartit de prietena aia pe care s-ar putea sa o caute in tine probabil nu poate) ar putea fi ceva durabil. Insa cum asteptarile si sperantele macina din greu oamenii slabi... e putin probabil.

Aaa... ocupa-ti timpul cu ceva si da-o dracu' de potentiala relatie, ca aia o sa se faca de la sine in timp, cu el sau cu altul. Bucura-te de viata, nu iti mai pune sperantele in tipul asta decat abia dupa ce o sa fiti de cateva luni bune, sau chiar peste un an impreuna. Pana atunci lasa lucrurile sa curga si enjoy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie mi se pare ca el se fandoseste

 

ce fatza de barbat.

 

nici nu stiu ce sa iti spun.

du-te si saruta-l si vezi. daca iti rezista sa fie sanatos. daca nu...o sa inceapa povestea..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×