Sari la conținut
Forum Roportal
Vizitator Guest_Elle_*

Poti sa'ti schimbi radical viata pt a exista o sansa la fericirea alaturi de persoana iubita?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vizitator Guest_Elle_*

Buna. De 3 ani iubesc foarte mult un baiat si din acest motiv doresc din tot sufletul sa reusesc sa fac o schimbare radicala in viata mea, pentru a putea fi fericita intr'o buna zi. Poate o sa va para o simpla prostie, insa nu sunt copilarii, nici aberatii. Pur si simplu, de 3 ani il iubesc si nu imi pot lua gandul de la el.

In 2007 am inceput sa ne intalnim doar asa , pe atunci nu tineam la el, nu simteam nimic. Treptat, am observat ca pe zi ce trecea simteam tot mai mult nevoia sa fiu cu el, sa vorbesc cu el, ajungand sa il stresez zi si noapte cu mesaje si telefoane, intr'un cuvant: disperata.

De milioane de ori imi spunea sa nu il mai controlez, sa nu il mai stresez in halul asta ca daca mai continui asa o sa rupa orice legatura cu mine si nu ne vom mai intalni niciodata. Desigur ca nu tineam cont de ceea ce zicea el, il stresam in continuare. Cand vedeam ca situatia era iesita de sub control si ca totul se ducea pe rapa, ma hotaram sa il las cateva zile linistit, dupa care iar il sunam. Era o foarte mare diferenta...dupa ce il lasam cateva zile si apoi il cautam din nou, vorbea altfel, mult mai frumos, ba chiar accepta sa ne intalnim.

Bun, in urma cu 2 saptamani ne'am certat din motivul stresului din nou si mi'a promis ca nu va mai vorbi cu mine, ca totul s'a terminat definitiv, a spus"de data asta o sa vezi ca eu chiar am cuvant! daca pana acum am tot uitat si te'am iertat, de data asta vei vedea ca nicio sansa nu va mai fi", insa din nou am vorbit si a fost foarte ok.

Aseara, dupa o saptamana in care nu am vorbit deloc, m'a luat un dor cumplit de el, simteam nevoia sa il vad, macar sa vorbim. La inceput s'a lasat greu, ca nicio sansa nu este sa ne intalnim, ca pana la Craciun nici nu se gandeste sa ne mai vedem si chestii din acestea. Pana la urma, am decis sa fiu mai indrazneata, sa il pun pe ganduri printr'un mesaj interesant prin care l'am si ademenit, desigur. In cateva secunde mi'a dat mesaj ca vine cu masina dupa mine...noaptea la 3.

Cand am vazut ca cedeaza, am inceput eu sa ma las greu, sa bag diverse pretexte, insa pana la urma am mers pt ca nu mai puteam de dorul lui, simteam nevoia sa'mi fie aproape.

Am mers cu masina la plimbare, a fost totul foarte ok, am povestit, asa mai departe...printre care mi'a spus din nou" nu mai fii asa disperata. si azi am crezut ca innebunesc de nervi cand am vazut cum sunai incontinuu si cum dadeai mesaje. asa te'am injurat atunci..."si radea...Printre altele, i'am spus din nou ca il iubesc, insa el a zis ca ia totul ca pe o gluma, ca nu crede ca il iubesc precum spun si ca el de obicei ia fetele in gluma. I'am spus sa ma lase sa incerc sa il fac sa fie altfel cu mine, sa ma lase sa ii arat ca meritam sa dam o sansa relatiei noastre si sa fie totul bine. La inceput a spus " Degeaba eu nu te plac, nu simt nimic pt tine, nu am niciun sentiment pt tine. ai zis ca o sa imi fie dor de tine dar ai vazut? am stat si nu te'am cautat, ca sa vezi ca nu mi'era dor". Am preferat sa nu il cred si i'am spus" Te cunosc mult prea bine si chiar nu te cred, oricat ai insista. Chiar tu mi'ai spus candva sa nu mai cred tot ce zici ca uneori zici doar asa, la vrajeala, sa ma faci sa cred ceea ce nu e. Deci poti insista cu chestiile astea, eu merg pe conceptia mea...ceva tot simti pt mine, tii la mine si ti'a fost dor desi nu recunosti". A schimbat subiectul spunand ceva de masina, insa eu am revenit cu ideea mea, la care el" bine atunci. eu o tin pe a mea si tu pe a ta. fiecare le crede pe ale lui".

La final, cand m'a adus acasa, a spus sa nu il mai caut pana la Craciun, sa il caut atunci. Am hotarat ca de ziua mea, atunci, sa mergem impreuna intr'un alt oras sa facem niste cumparaturi(vreau sa ii iau ceva de Craciun), sa mancam ceva, sa ne distram, sa iesim din orasul asta in care cu totii ne stiu, sa mergem pt o zi intr'un oras unde sa nu ne stie nimeni, unde sa ne putem desfasura in voie, fara teama ca ne vede unul si altul impreuna.

 

Rugamintea mea la d-voastra este sa imi dati niste sfaturi in legatura cu ce trebuie sa fac sa il fac sa ma iubeasca. Apreciez faptul ca de 3 ani ne intalnim, insa nu avem o relatie oficiala, mai ales ca de mii de ori ne certam din motivul stresului. Eu i'am spus ca vreau din tot sufletul sa ma schimb din toate punctele de vedere: ca vreau sa lucrez putin la aspectul meu fizic adica la corpul meu ca ar trebui sa slabesc cam 4-5 kg, sa fiu mai matura ca pana acum am dat dovada ca sunt o copila, sa fac o schimbare radicala in viata mea si sa ii demonstrez ca meritam o sansa mai ales ca iubirea ce i'o port este atat de mare.

Acum, desi e foarte greu, am decis sa il las dupa cum am stabilit, pana la Craciun, insa pana atunci eu trebuie sa reusesc sa fiu altfel, complet diferita fata de cum ma stia el pana acum. Ma gandesc sa citesc carti care sa ma ajute, sa ma rog mai mult (ceea ce mi'a sugerat si el sa fac pt a'mi da D'zeu tarie sa pot sa obtin ceea ce vreau si mai ales pt a face D'zeu o minune ca sa fie o sansa la relatie intre noi- exact asa mi'a spus el), sa fac sport(de o saptamana m'am apucat de aerobic si de o mica dieta), sa imi fac un alt look, o nuanta mai deschisa, mai vie la par (acum sunt bruneta) si..in cateva cuvinte: SA REUSESC SA FIU O ALTA PERSOANA, o persoana care sa il atraga mult mai mult, de care sa fie mandru si alaturi de care sa isi doreasca sa fie cat mai mult.

Asta e cea mai mare dorinta a mea si sper sa reusesc s'o realizez. Va rog mult, nu'mi spulberati sperantele in legatura cu el. Il iubesc prea mult ca sa renunt la el, mai ales ca am ajuns intr;un stagiu in care ne cunoastem toate fetzele, in care nu ne mai ascundem unul de altul cu absolut nimic, practic stim tot unul despre altul si in anumite momente ne intelegem chiar foarte bine(cand nu il stresez, desigur).

 

Credeti ca o sa reusesc sa obtin ceea ce imi doresc? Am mare nevoie de ajutorul unu specialist si v'as fi foarte recunoascatoare daca mi'ati da o mana de ajutor. Va multumesc mult si LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI >:spiteful:<

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna

 

Eu nu iti pot oferi trucuri pentru a-l cuceri sau a-l face pe el sa te iubeasca mai mult. Din cate ai observat si tu deja stii destul de multe lucruri legate de relatia voastra si de modul lui de a fi.

 

Ai spus ca vrei sa te schimbi. Te poti schimba daca simti tu asta, daca schimbarea va veni pentru tine si nu pentru el atunci schimbarea va fi una pozitiva pentru tine altfel se va observa prea putin, adica nu va veni din interior. Din ceea ce afirmi tu el tine la tine, intr-un mod specific lui, doar ca se indeparteaza pentru ca il sufoci cu "disperarea ta".

 

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in relatia voastra: ASCULTA-L!

Tu spui ca il auzi, dar nu il asculti, de data asta incearca atat sa auzi cat sa si intelegi mesajul. Poti incepe prin a te asculta pe tine. Adica: fii atenta la nevoile tale, fa lucruri care iti plac, indreapta-ti atentia catre tine si satisfa-ti mai multe dorinte si mai ales nevoi.

 

Spor si sa ne anunti ce ai facut :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Guest_Elle_*

In primul rand, va multumesc din suflet pt ajutor ! Schimbarea vreau sa o fac pt mine, din tot sufletul imi doresc acest lucru, pt ca ma gandesc asa: daca eu ma voi schimba in bine, atunci si el o sa se poarte altfel cu mine(sper) si automat voi putea obtine si fericirea de care am atata nevoie si care o astept demult...alaturi de el.

Eu il iubesc foarte mult, dupa cum v'am spus si nu vreau sa renunt la el sub nicio forma...chiar daca el spune ca nu tine la mine deloc, ca nu ma place si ca nu simte nimic, eu zic ca nu e asa. Parerea mea este ca spune vorbe pe care nu le simte cu adevarat. Am uitat sa precizez ceva !!

Cand ne'am intalnit si m'a adus acasa, l'am intrebat:"Macar ma lasi sa incerc sa te apropii mai mult de mine dupa ce voi reusi sa fac schimbarea asta in viata mea?", iar el a spus:"Daca iti spun DA dupa aceea parca vad ca zilnic ma suni iar si ma stresezi...mai bine zis NU STIU...". Acum cand mi'am amintit mi s'a parut importanta cat de cat replica asta a lui, gandindu'ma la teama care o are mereu ca il stresez.

Deci, dupa parerea dumneavoastra, desi nu recunoaste, el tine la mine?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Guest_vladu andreea_*

Buna, e foarte bine ca incerci sa te schimbi si eu am avut un iubit si il deranjam dar eu nu l-am iubit precum zizi tu ca il iubesti eu mai bine am preferat sa-mi caut altu , asta ar fi si sfatul meu pt tine dar daca il iubesti lupta pt el nul mai deranja , slabeste , intreaba-l cum ii plac fetele macheate nemacheate si fa cum zice el nu mai fa cum vrei tu . sunt sigura ca o sa mearga :rot: ! Pe mine unu ma injura ma facea de ras la prieteni dar cand vroia el imi cara ghiozdanul de la facultate imi punea geaca la cuier am mers cu masina lui iar dupaia un prieten deal lui care ma placea i-a spus ca seman cu o proasta din clasa si nu m-a crezut pe mine ci pe ala ,. iar la cateva saptamani a venit si mi-a cerut iertare si mi-a spus ca ma iubeste , dar eu eram deja cu altu si el si prietenul lui au ramas muti :stars: mi-a placut foarte mult fata lor. inafar ca tu il iubesti pala avem aceeasi situatie . mai scrie comentari ca sa vad daca ai reusit pana la urma sa iti recuperezi iubirea ! succes ! :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×