Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Povestea nasterii lui Iisus Cristos in Coran


 • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
4 replici la acest subiect

#1 Asonline

Asonline

  Ghiocel

 • Members
 • 4 mesaje

Scris 01 December 2010 - 09:25 AM

Ca sa intelegem anumite lucruri bine stabilite printre noi si dupa ce am facut cercetari amanuntite despre acest miracol “nasterea lui Iisus Cristos”, m-am gasit si eu cu cale, dragilor, sa vi le scriu in sir unele dupa altele: …Se stie ca religiile monoteiste sunt Iudaismul, Crestinismul, Islamul. Toate aceste religii se bazeaza pe un mesaj transmis mai intai, (exemplu: Iudaismul crede in unicitatea lui Dumnezeu “Iehova”, Moise Profet asa cum reiese din Testamentul Vechi, Tora si Talmud, mai precis cele zece porunci ale lui Moise si nu cred deloc nici in Fecioara Maria, nici in Iisus, nici in Evangheliile lui Iisus din Testamentul Nou, nici in Profetul Mohammad si nici in Coran, din cauza aceasta israelitii au avut cel mai mare numar de profeti din randurile popoarelor lumii conform Vechiului Testament).

Celalalt exemplu, Crestinismul, crede conform Testamentului Nou, care este bazat pe talmaciri si trimiteri din Testamentul Vechi, in Fecioara Maria, Iisus, Sfantul Duh, fie dumnezeirea separata care este: dumnezeirea Duhului Sfant, fie a Fiului, fie a Tatalui, deoarece nu toti crestinii au aceasi credinta in privinta celor enumerate unde unii accepta iar altii neaga in parte sau in totalitate cum e exemplu sectele religioase crestine: Martorii lui Iehova (crestini evrei, elevii Torantului), penticostali, adventisti, baptisti, ortodocsi, catolici, romano-catolici, protestanti…etc. Oare Iisus din care facea parte?

Aceast mesaj a fost editat de Darianna: 01 December 2010 - 01:09 PM
eliminat link-uri-reclama din mesaj

 • 0

#2 soimos1

soimos1

  Orhidee

 • Banned
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 12044 mesaje

Scris 02 December 2010 - 12:23 PM

Ca sa intelegem anumite lucruri bine stabilite printre noi si dupa ce am facut cercetari amanuntite despre acest miracol “nasterea lui Iisus Cristos”, m-am gasit si eu cu cale, dragilor, sa vi le scriu in sir unele dupa altele: …Se stie ca religiile monoteiste sunt .......
......., deoarece nu toti crestinii au aceasi credinta in privinta celor enumerate unde unii accepta iar altii neaga in parte sau in totalitate cum e exemplu sectele religioase crestine: Martorii lui Iehova (crestini evrei, elevii Torantului), penticostali, adventisti, baptisti, ortodocsi, catolici, romano-catolici, protestanti…etc. Oare Iisus din care facea parte?


Ca sa ne povestesti despre Nasterea lui Isus-Christos, ar trebui mai intai sa te consulti cu niste scriitori de romane SF. Daca vrei sa ne povestesti despre miracolul nasterii copilului Isus, poti sa te consulti cu orice femeie de p lumea aceasta care a faptuit practic acest miracol al nasterii.

Te rog sa retii ca Isus nu a scris nicio Evanghelie, si din pacate nici Apostolii lui, ce vezi azi ca Nou Testament nu sunt decat texte mincinoase puse pe seama lui Isus, ele fiind scrise de cei mai mari dusmani ai lui Isus ...adica parintii bisericii!(se stie ca Isus tuna si fulgera impotriva clerului si a lacaselor de cult pe care le considera cladiri de piatra fara Dumnezeu)
Aceste personaje dubioase(preotii)au furat textele scripturii mozaice scrise de oamenii din popor si clerul iudeu, si le prezinta si azi in era informatiei(cand e usor de cercett si aflat adevarul) ca fiind "Cuvantul Domnului"!
Pe langa acestea, sarlatanul sef, adica flsul apostol pavel, si-a permis sa schimbe cu de la sine putere legile din Tora (puse in contul lui Yahwe) ...legi pe care Isus a declart ca vine sa le intareasca si nu sa le desfinteze de catre un sarlatan ca pavel ...si culmea nesimtirii a fost sa le puna in carca lui Isus.

Cat despre intrebarea ta din ce secta/religie facea parte Isus ....raspunsul e simplu Isus s-a nascut MOZAIC, din parinti mozaici si nu s-a dezis de religia mozaica nici chiar pe cruce!
Deci Isus a fost MOZAIC ...si crestinismul nu a plecat de la el ...ci de la sarlatanul Pavel, cel mai aprig dusman al lui Isus si a urmasilor sai, urmasi pe care i-a exterminat cu o cruzime si o ferocitate tipica pentru un criminal in serie.
Nu e de mirare ca dupa cca 300 de ani un alt criminal in serie ...recte Constantin cel Mare...cel care si-a ucis pana si membrii familiei ...inclusiv sotia si fiul ...a intemeiat cu de la sine putere( puterea unui criminal) o biserica ce avea sa se impuna si remarce printr-un lung sir de crime ... care si astazi traieste din sarlatanie.

Aceast mesaj a fost editat de Sikaryan: 02 December 2010 - 12:32 PM

 • 0

#3 Pa.

Pa.

  Crin

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStrica
 • 976 mesaje

Scris 02 December 2010 - 07:02 PM

Sykarian sint 100% de acord cu tine + amenadamentul ca nu exista nici o dovada adevarata istorica , de orice fel, ca dihania asta ciudata din basmele apostolilor a trait vreodata in realitate.
 • 0

#4 The Bitch

The Bitch

  Orhidee

 • Barfitori
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 19662 mesaje

Scris 02 December 2010 - 07:52 PM

am facut cercetari amanuntite despre acest miracol “nasterea lui Iisus Cristos”,

Iudaismul crede in unicitatea lui Dumnezeu “Iehova”, Moise Profet asa cum reiese din Testamentul Vechi, Tora si Talmud, mai precis cele zece porunci ale lui Moise si nu cred deloc nici in Fecioara Maria, nici in Iisus, nici in Evangheliile lui Iisus din Testamentul Nou,

Celalalt exemplu, Crestinismul, crede conform Testamentului Nou, care este bazat pe talmaciri si trimiteri din Testamentul Vechi, in Fecioara Maria, Iisus, Sfantul Duh, fie dumnezeirea separata care este: dumnezeirea Duhului Sfant, fie a Fiului, fie a Tatalui,


Asa. Si ce au astea de-a face cu titlul topicului POVESTEA NASTERII LUI IISUS CRISTOS IN CORAN ? :)
Ai dat topicului un titlu si ai postat fix pe langa el. Acuma daca tot te-ai apucat, povesteste-ne.

Aceast mesaj a fost editat de Naeema: 02 December 2010 - 07:56 PM

 • 0

#5 haym herman

haym herman

  Orhidee

 • Silver Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 2826 mesaje

Scris 04 December 2010 - 08:02 PM

Asa. Si ce au astea de-a face cu titlul topicului POVESTEA NASTERII LUI IISUS CRISTOS IN CORAN ? :)
Ai dat topicului un titlu si ai postat fix pe langa el. Acuma daca tot te-ai apucat, povesteste-ne.
[/quote]
Nu,ci a facut ca cel cu evanghelistii ;Cei patru sint trei,Luca si Matei.
A uitat ce a vrut sa spuna.
Desi eu cred ca stie el ceva.
 • 0