Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
psyforce

Fiti alaturi de mine in proiectul pentru ajutorarea copiilor nevinovati, dar loviti de soarta

Recommended Posts

Oameni buni, mi se pare incredibil ca voi ati creat sectiunea aceasta. Pentru o asemenea campanie ma lupt si eu, va prezint cat de detaliat pot situatia.

In momentul de fata, particip la o campanie lansata de Discovery si UPC, in care prezint cazul unui copil abandonat, iar proiectul meu are ca scop indeplinirea nevoilor acestor micuti loviti crunt de soarta. Vine Craciunul si vreau sa simta si ei asta... Si eu provin dintr-o familie despartita, am simtit din plin greutatile vietii si mi-as fi dorit un tata atunci cand am luat prima palma pe strada de la un strain, si o mama in momentul in care m-am indragostit prima oara. Cazul si proiectul meu trebuiesc sustinute zilnic prin voturi, aici: http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/30/caz...sociale-pe-net/ .

Daca va uitati la celelalte proiecte propuse, niciunul nu are ca scop o mana intinsa pentru aceste suflete nevinovate, toti fac campanii ecologiste sau tehnologice, deloc rele, dar nu atat de acute. Va rog din inima sa ma votati pe mine si cazul meu cu cate stele considerati ca merita ideea mea si voi face tot posibilul ca acesti copii sa primeasca un dar de sarbatori, atat cat voi putea, sau medicamentele de care au nevoie. Din inima va rog sa fiti alaturi de mine si sa luptam pentru nevinovatii care au ramas pe strazi. Sotia mea nu poate avea copii si asta e un punct foarte dureros pentru amandoi. Va rog votati-ma de cate ori va amintiti:

http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/30/caz...sociale-pe-net/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te-am votat. Dar in final cum se va termina ?

Ca am incercat sa citesc pe acolo, dar este destul de complicat.

Cum functioneaza asta si de ce sa te votam ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

E simplu Laur. Uite ce zice el:

 

Deoarece, eu personal, nu dispun de resursele necesare ajutarii in mod direct a celor aflati la nevoie, imi doresc, macar sa actionez ca intermediar intre persoanele nevoiase si cei ce le pot imbunatati vietile. Asa mi-a venit ideea infiintarii unei comunitati online, care sa prezinte, in mod detaliat, cat mai multe cazuri sociale in speranta solutionarii lor.

Planul: inregistarea unui domeniu, achizitia unui pachet de gazduire, creearea siteului de prezentare, intervievarea treptata a cator mai mule persoane nevoiase, ‘pe teren’, promovarea acestui proiect prin orice mijloc disponibil pentru atragerea de filantropi, care sa-si poata aduce aportul, anonim sau direct, in viata celor cu nevoi.

 

Si uite ce spune pagina principala:

 

povesteste-ne despre clipa ta de inspiratie: despre o id
Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda, bravo lui.

Asta cu speranta ca va atrage vre-un filandrop, e cam prea idealista.

Dar, mai stii. Oricum, succes. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Psyforce, numa sa faci ceea ce ti-ai propus ca daca aud ca ai castigat premiul si te-ai apucat sa-ti cumperi adidasi Puma, Xbox si telefoane mobile, zau ca ma urc pe avion si vin si-ti trag o mama de bataie sa ma tii minte. :spiteful:

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc mult tuturor! Momentan sunt pe locul 5, in urcare. Sper din suflet sa castig proiectul. Nu imi voi cumpara adidasi Puma din banii oferiti, am sa fac pchete de Craciun copiilor din Prahova si am sa le inmanez personal, pentru ca altfel nu am incredere. Si ma voi tine de cuvant cu site-ul. Il voi pune pe net si voi prezenta cazurile despre care m-am interesat personal si la fata locului, plus ca voi permite oricui sa-si prezinte cazul sau sa atraga atentia asupra unui copil dezavantajat, astfel incat fiecare sa ajuta cum poate si mai ales, banii sau donatiile sa ajunga la CINE ARE NEVOIE DE ELE. Mersi mult tuturor inca o data!

 

Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi!

 

http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/30/caz...sociale-pe-net/ .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×