Jump to content
Forum Roportal
P@ulici

O stea pentru o sansa in plus pentru prematuri

Recommended Posts

Imi doresc sa infiintez o Fundatie pentru prematuri si pentru asta m-am inscris la un concurs, daca voi aduna cele mai multe puncte, voi avea sansa de a pune bazele acestei fundatii, in memoria fetitei mele, asa ca va rog din sufet sa intrati aici si sa imi acordati macar o steluta. Cu cat adun mai multe stelute cu atat sansele mele cresc, daca insa nu vrei sa imi acorzi nimic, sau din contra vrei ca si altii sa ma sprijine in acest proiect, te rog trimite acest mesaj prietenilor tai din lista. Este o sansa pentru mine pentru a face ceva pentru copiii nascuti prematur in Romania ... asta mai alinandu-mi din durerea ce o port in suflet, cu atat mai mult ca ieri fetita mea ar fi implinit 7 luni de saptamani daca si la noi sansele pentru prematuri ar fi mai mari, asa cum sunt in alte tari, iar mortalitatea infantila s-ar reduce. Se poate vota o data la 24 de ore.

 

Va multumesc anticipat.

Paula

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc mult celor care mi-au dat sansa de a face cunoscut proiectul pe acest forum.

Sunt initiatoarea acestui proiect si multumesc din suflet ca ati incercat sa il faceti cunoscut fara a ma cunoaste. Va invit sa votati pentru proiect, e ultima saptamana si se poate vota zilnic. Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paula, ai toata sustinerea mea, iti cunosc povestea si te votez zilnic. Succes in continuare si sper sa revii pe primul loc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×