Sari la conținut
Forum Roportal
prostemcell

ProStemCell

Postări Recomandate

Cercetarile despre celulele stem reprezinta cunostinte evoluate despre modul cum un organism se dezvolta dintr-o singura celula si cum celulele sanatoase inlocuisc pe cele bolnave intr-un organism. Acest domeniu promitator al stiintei conduce, de asemenea, pe cercetatori spre investigarea posibilitatii de a trata boli pe baza terapiilor ce se sprijina pe celule, arie deseori numita medicina regenerativa ori reparativa.

 

Dar ca multele domenii in curs de dezvoltare de necesitate stiintifica, cercetarile legate de celulele stem ridica intrebari stiintifice la fel de rapid precum genereaza noi descoperiri.

 

Detalii pe http://www.prostemcell.ro

 

:cheer:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Profesorul Young, Director la Departamentul de Biologie Celulara si Neurologie al Universitatii Rutgers, Centrul de Neurologie W.M. Keck.

 

Dr. Wise Young, director al Centrului W.M. Keck pentru Stiinte Neurologice Intercoordonate si professor la Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai remarcabili neurologi din lume.El a obtinut o diploma de absolvent al Red College, un doctorat la Universitatea Iowa si diploma de specialist la Universitatea Stanford.

 

Dr. Young a dezvoltat primul model standardizat de cercetare al leziunilor pe maduva spinarii la sobolani, folosit in intreaga lume pentru testarea diverselor terapii, a format primul consortiu fondat la Institutul National de Sanatate (NIH) pentru testarea terapiilor promitatoare si a ajutat la stabilirea mai multor masuratori clinice acceptate pe scara larga in cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

 

Va exista un remediu pentru leziunile maduvei spinarii?

 

Cand va fi disponibil un tratament pentru leziunile maduvei spinarii?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×