Jump to content
Forum Roportal
Guest Guest_Andreea_*

Ce vrea de la mine?

Rate this topic

Recommended Posts

Guest Guest_Andreea_*

In aceasta vara, am avut un prieten.

Ne-am iubit reciproc foarte mult, dar inainte sa incepem relatia noastra, am avut o discutie despre trecutul nostru si el a fost interesat sa stie daca am mai iubit pe cineva inainte.

I-am pus aceeasi intrebare, si el a spus ca a avut o iubita anterior, dar nu mai mult.

 

Am continuat sa ne cautam reciproc, pana intr-o zi cand am vazut mesaje de la acea fete. L-am sunat si l-am intrebat despre ele, si el a spus ca nu vrea sa ma minta si ca el inca simte ceva pentru ea. La acea vreme, am crezut ca a facut-o special pentru a ma face geloasa. Dar dupa aceasta discutie, nu ne-am mai vazut pentru aproximativ o luna - nu am vorbit nici macar la telefon.

 

Apoi l-am sunat, si el a fost dragut si mi-a spus ca a fost confuz, ca nu stie ce a vrut si ca are nevoie de timp pentru a intelege. Doua luni mai tarziu, am avut o discutie foarte serioasa cu privire la faptul ca am vazut fotografii de-ale ei in telefonul lui. Din nou el a spus ca inca mai tinea la ea si ca a fost confuz. L-am ascultat si am inteles ca inca nu se terminase relatia lor. El s-a oferit sa continuam relatia pana cand va putea intelege daca el vroia o relatie cu mine sau cu ea, dar am spus nu.

 

Acum, el inca imi trimite mesaje si-mi cere sa fie "draguta" si sa-l contactez. Ce vrea de la mine?

 

Te rog ajuta-ma sa inteleg. Il iubesc si imi doresc o familie cu el ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Te rog ajuta-ma sa inteleg. Il iubesc si imi doresc o familie cu el ...

 

Cum sa'ti intemeiezi o familie, cu un ... care sta cu curu'n doua luntre ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Buna,

 

Asa cum ti-a spus si el este confuz, indecis.

Cred ca mai important ar fi sa iti pui intrebarea "ce am eu de facut in aceasta situatie". Stiu ca la prima vedere totul depinde de el, dar la o privire mai atenta ar trebui sa iti dai seama ca sunteti DOI implicati in relatie.

 

Iti poti da seama cu mai multa precizie de ceea ce ar trebui sa faci daca iti pui cateva intrebari:

- cum ti-ai dori sa fie relatia ta in prezent?

- cum crezi ca ar trebui sa fie o relatie? (cum sa se poarte partenerii, cum sa isi vorbeasca, cum sa interactioneze )

- ce anume crezi ca il determina pe el sa fie inca agatat de fosta relatie?

 

Asa cum ai observat el tine la tine, dar in acelasi timp si la fosta prietena cu care spera sa se mai intample ceva. In cazul in care s-ar intampla ceea ce isi doreste el... ce s-ar intampla cu relatia voastra?

Si mai inteleg, din ceea ce ai spus, ca tu stii destul de sigur ceea ce vrei si ca ai inteles mai multe lucruri decat lasi sa se vada in acest mesaj. Tu practic deja ai luat o decizie doar ca iti doresti o confirmare din partea cuiva. Atat timp cat decizia luata de tine iti pare a fi una care are beneficii pentru tine atunci este bine. Din cate inteleg desi iti doresti sa ai o relatie cu el, ti-ai dat seama ca nu este tocmai ceea ce ti-ai dori de la o relatie... adica nu ti-ai dori sa existe si o a treia persoana in cuplu.

 

Cat despre el, nu pot sa spun decat probabil va reusi la un moment dat sa se clarifice cu privire la ceea ce vrea. Imi imaginez totusi ca nici pentru el nu este tocmai placuta aceasta stare de confuzie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×