Sari la conținut
Forum Roportal
LăutarulDinBeci

Anti-cocalari Team!

Postări Recomandate

BUN VENIT !

 

Cine esti ?

 

Numele meu este Andrei, nume de cod : lautarul (putin ironic, huh?) . Sunt capitanul fortelor speciale Anti-cocalari .

 

Care sunt obiectivele acestei brigazi ?

 

Singurul nostru obiectiv este cat se poate de clar : torturam si ucidem cocalari .

 

Ce este un cocalar ?

 

Cocalarul face parte dintr-o specie relativ noua care nu are la baza un creator sau o origine . Astfel, putem asocia cocalarul cu un virus contagios precum virusul gripal in ciuda faptului ca , cocalarul este mult mai periculos .

Va vine sa credeti sau nu, cocalarul face parte din viata noastra de zi cu zi, exista cate un exemplar (sau mai multe) la fiecare colt de strada, cu unii chiar ne salutam sau ne atingem (folositi sapun si apa din abundenta in cazul unui contact fizic) .

 

Cum putem recunoaste un cocalar ?

 

In general, cocalarul este foarte usor de identificat . Exista mai multe tipuri de cocalar :

 

Cocalarul Manelar - Acest tip de cocalar este foarte raspandit atat pe teritoriul nostru, cat si in strainatate . Foloseste un gel de par (in lipsa gelului se foloseste apa cu zahar) relativ ieftin, pentru a-si face un hair style gen Ronaldinho, folosind doar un pieptan si o oglinda (oglinda e optionala), poarta ochelari Dănuţa&Gigel (depinde de preferinte) indiferent daca e noapte sau zi, tricouri de culoare deschisa (rozul e la mare cautare), extrem de mulate pe bicepsi si pectorali, pantaloni Armani, de asemenea extrem de mulati pe cele 3 picioare, nelipsitele curele care intodeauna sunt puse astfel incat sa iasa cat mai mult in evidenta, pantofi mai mici cu 4 numere dar nimanui nu-i pasa deoarece pe talpa lor scrie cu litere mari, de tipar : VERSACE , ghiuluri, bratari, lanturi de aur in proportie de 114-287 karate si un lucru extrem de esential in identificarea acestui tip de cocalar, stilul de muzica pe care doarme, mananca, mediteaza, se reproduce etc., MANEAUA !

 

Cocalarul EMO - Acest tip de cocalar este hipersensibil, daca-i aduceti la cunostinta faptul ca are siretul dezlegat, acesta o sa inceapa sa planga, va scoate o lama de ras Gillete, se va taia pe maini, picioare, unghii, buric, fese iar in cele din urma se va sinucide . Cum recunoastem acest tip de cocalar ? Este foarte simplu ! Cocalarul EMO, spre deosebire de cocalarul Manelar, nu foloseste gel de par (cel putin, nu unul ieftin) ci presa de par deoarece cel mai bun prieten al acestui cocalar este parul . Acestia abordeaza un hair style gen Justin Bieber, isi vopsesc parul cu lavabil roz si negru, poarta tricouri de culoare neagra pe care sunt inscriptionate diferite mesaje profunde gen "Nobody likes me", "Life Sucks", "I hate everything", "Justin Bieber Rocks" si multe altele, pantaloni care la prima vedere ai zice ca au intrat la apa insa nu e deloc asa ..cred si tenisi in valoare de 5-10 lei cumparati de la balci . De notat faptul ca acestia aposteaza foarte des melodiile trupei Tokyo Motel . Acest tip de cocalar este foarte fragil atat din punct de vedere fizic, cat si psihic . O singura vorba adresata ii poate provoca depresii care duc inevitabil la moarte . Deci, spor la munca !

 

Cocalarul Rapăr - Acest tip de cocalar este extrem de periculos, abordeaza un stil de gangsta', fumeaza iarba de pe gazonul casei tale, poarta haine cu 14 numere mai mari iar pantalonii nu au voie sa acopere fundul (altfel, cum am mai putea noi sa-i mai vedem chilotii marca Catalin Botezatu ?) . Limbajul acestui tip de cocalar este dominat de diferite porunci, atentionari, observatii precum "sugi penisul", "sa-mi introduc penisul in vaginul mamei tale", "mama ta este grasa" si asculta numai Tupac Shakur sau Parazitii . In realitate insa, cocalarul Rapăr foloseste acest tip de limbaj doar pentru ca "asa a zis ala ca se face" si binenteles, el este power-user sau poate chiar administrator pe diferitele forumuri si site-uri dedicate manelelor si manelistilor ... si pe hi5 !

 

Acestea sunt doar cateva exemple de cocalari, va asigur ca exista mult mai multe tipuri, mult mai periculoase si mult mai cool decat noi .

 

Ce putem face pentru a opri raspandirea acestui virus ?

 

Se pare ca acest virus se raspandeste cu o viteza mult mai mare decat cea a luminii . Cu toate acestea, noi trebuie sa ne unim fortele si sa luptam impotriva cocalarilor pana cand moartea ne va desparti . Lumea este in pericol de a fi cocalarizata complet, este datoria noastra sa o salvam . De care parte alegi sa lupti ?

 

Esti extraordinar ! Cum pot sa ma alatur echipei tale ?

 

Pentru a face parte din echipa Anti-cocalari este necesar sa postezi un mesaj in acest topic, indiferent de continutul acestuia . Odata ce mesajul va fi postat, esti in exclusivitate un membru al echipei Anti-cocalari .

 

 

Al vostru conducator,

Lăutarul din beci .

Editat de Lăutaru'DinBeci

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu-mi place ideea topicului-pute a discriminare... si a "cocalar"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Singurul nostru obiectiv este cat se poate de clar : torturam si ucidem cocalari .

Si tu ai impresia ca printr-un astfel de topic esti mai breaz?

 

Gluma sau nu (acest topic adica), nu permitem asa ceva pe forum.

 

 

Noapte buna. :salut:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×