Sari la conținut
Forum Roportal
Darianna

Medici pe care ii recomandam!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ne place, nu ne place, ajungem, la un moment dat in viata, sa avem nevoie de medici, fie ca sunt specialisti sau generalisti.

 

Propun sa adunam aici, nume de medici cu care voi ati intrat in contact si care v-au putut rezolva problemele. Sau de care, pur si simplu, sunteti multumiti. O sa va rog sa veniti si cu argumente.

 

Incep eu.

Am avut multi ani probleme cu gatul, cu amigdalele. La inceput a fost complicat, ca nu stiau de unde provine problema. Dureri nu aveam, dar faceam febra, iar analizele de sange ieseau prost. In 2006 am descoperit-o pe doctorita Balasanian, care are cabinet in Policlinica 2 din Constanta. Nu aveam incredere mare, ca fiind doctorita bugetara, ma asteptam sa nu isi dea interesul. Dupa un an de tratamente, a reusit sa imi scada vsh-ul suficient de mult, incat sa imi poata scoate amigdalele.

Aparent nu e o mare realizare, dar, avand in vedere ca m-am chinuit vreo 12 ani cu problema asta, eu zic ca a reusit sa faca o treaba buna. E un oic repezita si pare aroganta, insa profesional, este buna. Si are si o asistenta bunuta. :huggles:

Am si confirmarea unui tatic cu recidive urate ale fetitei lui. Toti medicii ii dadeau antibiotice, dr. Balasanian i-a dat antivirale. Fetita nu se mai imbolnaveste atat de des.

Acelasi tatic a primit tratament pentru o infectie recidivanta la ureche, altul decat cel recomandat de restul medicilor, si, de doi ani, nu mai are probleme.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu il recomand pe Dr. Liviu Pipos (ginecolog) din Bucuresti. Merg de ceva ani buni la el, este un om deosebit. Il gasiti la clinica Sanador din Victoriei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu o recomand pe Despina Miciulica medic pedodont si pe Cristian Dumitriu, de la Imperial Dent.

 

Si o mai recomand pe Raluca Grigore, medic orl si chirurgie la Spitalul Carol Davila.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fara gresala ca intentia aci a fost buna indsa rezultatele acestui topic pentru medicii care sunt propusi poate fii foarte neplacuta deoarece etica doctorilor NU PERMITE nici un fel de publicitate sau reclama.

Cu toata buna intentie,este o posibilitate pentru medici sa faca publicitate aci cand i-si trimet laude singuri ca sa le vina pacienti cu bani.

Am intalnit o data in un forum strain un topic unde cine are nevoie de un specialist,trimete mailul lui si i se trimete raspuns de catre o grupa din membrii activi ai forumului care au informatii despre personalul profesorilor si doctorii in diferitele specialitati.

Actual,eu fac parte dintr-o asa o organizatie insa la un forum israelian.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu recomad ca doctor de boli infectioase spitalul Bălcescu pitesti , pe DNA dr. Viola Popescu este cea mai buna .. Baietelul meu avea probleme cu amigdalele, tot timpul făcea puroi si făcea febra exagerat de mare .. Acum totul este bine. Multumita DNA dr. Popescu viola

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la Spitalul Sf.Pantelimon recomand cu incredere pe Dr.Ciocarlan Sorin -Marius.Este un om deosebit si un foarte bun doctor.Fara sa-l cunosc m-am lasat pe mainile dansului si nu am regretat.Este sufletist,rabdator,explica pe intelesul tau si se ingrijeste de pacient.Si..nu e spagar!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi a fost publicat in ziarele israeliene ca sunt recrutati de catre spitalul Shiba din Israel doctori romani si bulgari in aproape toate domenile medicinii deoarece servicile medicale care se dau in Israel cetatenilor sunt asa de ample ca doctorii israelieni nu reusesc sa le implinesc in timp scurt.

Cel mai cerut sunt doctori anestezisti, chirurgi,patologi,geerali si altii. Ei trec un examen in Israel,cei care reusesc trec un curs in care primesc informatii si in continuare incep sa lucreze cot la cot cu doctorii israelieni.

 

Spitalul Shiba din Israel nu este numai cel mai mare si mai utilat din Israel ci si din Orientul Mijlociu. Nu este rar sa intalnesti bolnavi ,bogatasi din Saudia ,Emiratele arabe sau tari arabe care nu au legaturi diplomatice cu Israel care prefera spitalul Shiba la cele mai cunoscute spitale americane .

Apropo,ministerul sanatatii roman trimet la Israel ,din cand in cand bolnavi de cancer care au nevoie de transplant complicat de madva de oase. Tratamentul este platit de ministerul sanatatii roman si uneori costa o avere.Sute de mii de dolari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asa, topicul asta il cautam.

 

Vreau sa stiu daca e cineva aici care cunoaste medic dermatolog in Romania. Unul bun, unul care e la curent cu ce se intampla si p-afara in medicina, unul pe care sa-l stiti personal. Nu vreau sa raspunsuri gen yellow pages, ca asta pot si eu singura.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Producem doctori pentru alte state!!!   Bolnavii români, netratați – ultimele statistici

"Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, atrage atenția asupra fenomenului neobișnuit care se petrece în România. Potrivit datelor Colegiului Național al Medicilor din România, instituția eliberează anual doar 1000 de avize de liberă practică, în condițiile în care, în medie, 3800 de studenți (români și străini) absolvă anual facultăți de Medicină din țara noastră. Însă, dintre aceștia, doar 1000 rămân să profeseze în țară."

*Numai AZI ii sare in ochi respectivului chestiunea asta???    Eu am trecut prin multe cu doctorii din Romania ca sa trateze bine pe sora mea si doar au luat banii ca si Avocatii ca sa recalculeze pensiile lor, dar au murit devreme si acum altii ridica banii lor recalculati = avocatii.   Era in ziar ca doctorii fac puscarie daca iau bani de a pacienti, de asta au plecat de acolo foarte multi, plus ca viata rurala nu este acceptabil mereu pentru oricine, nu numai de doctorii.   Statele Unite e plin de doctori din romania care au diferite nationalitati, acestia din urma sint ASTEPTATI cu bratele deschise ca rezolva si problema translatatului, pentru care sint platiti extra, ca si alti angajati in spitale.   

Acolo personalul medical maghiari devin bozgori si priviti cu dispret de ROMANI, aici sint apreciati, desigur baga piciorul in toata afacerea de acolo si traieste aici unde este respectat.            Ca recunostinta Statului American, ca le-a acceptat sa traiasca aici, lucreaza si gratuit in zone putin servite si tocmai in WEEKEND!!!   Munca voluntara pe teritorii indiene, pe camp intre muncitori latino si cine mai sint pe acolo, dentisti, generalisti, internisti, toti sint cu echipamente de toate alea la DATORIE!!!   

A venit un tinerel farmacist de acolo, pocait, care dupa liceu a facut nu mai tin minte ce facultate si a primit Diploma de Farmacist undeva in Ardeal, Arad, Timisoara nu stiu, nici engleza nu stia ca lumea dar nici talent la vorbit nu avea, si n-a vrut sa serveasca oameni saraci decat imbracati la cravata, domni eleganti si bogati, ce mai, ca el!!!   Aici lucra doar ca Tehnician de Farmacie ca Farmacist este exclusiv cine a studiat totul local si este usor de verificat, mai nou doar cu Doctorat se ocupa aceasta functie.  Cei din alte vremuri sint lasati sa iasa la pensie chiar mai devreme, dar am vazut si farmacist la 58 de ani care a terminat Doctoratul sa nu imparta inghetata in parc la cei fara case,  dar si cei care aveau Farmacie Privata, erau fortati sa angajeze una acum iesit din Facultate daca nu voia sa se inroleze la programul de PhD, care consta din 4 ani lungi+1 an de practica si Examenul Final.  etc.

https://www.infofinanciar.ro/producem-doctori-pentru-alte-state-bolnavii-romani-netratati-ultimele-statistici.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×