New Task 8 Report post Posted November 18, 2010 pun eu primul...mie unul mi se pare draguta ... " Am vorbit la INMH sa scoata norii din calea ta"...nu stiu unde sa o incadrez. :huggles: Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 18, 2010 (edited) Scorpionul Rosu"Pentru un nefericit nimic nu este suficient de bun." RhiniInvata sa-i asculti cu inima pe cei din jurul tau Edited November 18, 2010 by *YODA* Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 18, 2010 (edited) RavlAzi a murit un om . Nu'l cunosteam . A murit spanzurat sub povara datoriilor . Ce ciudat, ce curaj trebuie sa ai sa'ti infrunti destinul, in acelasi timp sa dovedesti lasitate fata de cei dragi . Edited November 18, 2010 by Darianna Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 18, 2010 Ravl intr'o casnicie barbatul isi pierde libertatiile (iesiri cu baietii, etc ) , in schimb i se cere responsabilitate . Femeia insa , abia atunci iese mai abitir in societate, ascunsa sub paravanul de femeie maritata . Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15,155 Report post Posted November 18, 2010 Yoda Intrebarea ma depaseste Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted November 19, 2010 (edited) Saharianin balantza timpului calitatile partenerului trebuie sa fie suficient de multe incat sa aibe mult mai multa greutate decat "defectele" ( in ghilimele pentru ca poate nici nu sunt defecte - sunt doar aspecte care nu plac celuilalt ) Edited November 19, 2010 by *YODA* Share this post Link to post Share on other sites