Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
iuta

Mesaj in Vista Ultimate

Recommended Posts

Am un SO Windows Vista Ultimate x 64 - LEGAL .

De multe ori mi se intampla sa primesc mesajul din attach, atunci cand vreau sa sterg sau

sa rescriu un folder, fisier asupra caruia mai devreme am "actionat" si l-am inchis .

Nu scap de acest mesaj si nu pot face ceea ce mi-am propus (stergere,rescrieere etc)

doar decat atunci cand restartez calculatorul.

Daca exista si alta posibilitate,de a inchide, fara sa restartez calculatorul?

Am incercar varianta cu Task manager.

 

Va multumesc

post-4731-1289676765_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×