Jump to content
Forum Roportal
2Raul2

Scoli de magie, magie, vrajitori, chestii ciudate

Recommended Posts

Vreau sa aflu ce stiti voi despre magie si tot ce are legatura cu ea. Pe alte forumuri exista mai multe discutii despre magie (lectii despre magie, cum se fac potiunile magice si alte chesti de genu' asta). Pare cam ciudat da' nu stiu ce sa mai cred, discutiile alea pareau destul de serioase si includeau si cateva intalnirii ale "magicienilor" in devenire cu profesorii care ba se credeau zane, ba erau centauri, ba erau alte creaturi SF.

Am incercat personal cateva vraji si ritualuri si spre surprinderea mea mi-au reusit (asa cred eu). Am incercat o vraja de invizibilitate care cred ca mi-a reusit. M-am intalnit cu cativa amici si m-am pus chiar in fata lor. Nu m-au bagat in seama deloc. Vraja functiona doar daca nu atingeam persoanele pentru care vroiam sa par invizibil(se presupunea ca persoana pe care o ating ma poate vedea), am mai incercat si hipnoza doar ca asta deja mi se pare un lucru destul de normal pentru ca unii psihologi folosesc aceasta tehnica.

M-am intalnit cu cativa oameni care se presupune ca sunt "magicieni". Mie mi s-au parut destul de normali si mi-au spus ca exista scoli de magie in Franta (cam patetic nu). Acum eu ce sa mai cred? Pareri? Va rog, seriozitate! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te-au mintit....Hogwards e in Anglia nu in Franta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt si in Romania destule, nu scoli de magice ci loje magice (coven-uri). Doar ca majoritatea sunt "ascunse", nu poti deveni membru decat daca ai fost invitat de cineva. Cat despre vraja de invizibilitate... aceasta e din categoria cu zburatul pe matura si transformatul in broasca :o: Adica merg doar in povesti, in filme, nu in realitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×