Sari la conținut
Forum Roportal
Deirdre Orca

Cum pot salva/scrie pe dvd un site intreg?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu stiu daca ma adresez la sectiunea potrivita (daca nu, rog un administrator sa mute thread-ul).

 

Problema spinoasa si oarecum urgenta. Un forum cu vechime, pe care postez de ani buni, urmeaza sa se desfiinteze/transforme/devina altceva. Administratorul forumului intentioneaza sa pastreze (public, cel putin) numai o parte din arhiva. Pentru ca acolo este muuulta informatie valoroasa, eu as vrea sa pot am acces in continuare la tot forumul... si, din cate stiu, exista posibilitatea de a salva un site intreg (imi amintesc ca acum ceva ani un prieten specialist in IT mi-a scris pe dvd un site intreg, foarte stufos). Pentru ca in acest moment nu stiu pe nimeni care m-ar putea lamuri cum se face, lansez aici rugamintea de a primi niste sfaturi/idei/tips in asa fel incat sa ma pot descurca singura (inteleg repede si temeinic :roll: ). Multzam!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Site-urile de tip forum sunt realizate intr-o combinatie dintr-o interfata si o baza de date. Interfata o poti descarca, dar baza de date nu poti.

Singura solutie e sa apelezi la proprietarul site-ului si sa-i ceri acea baza de date. Acolo se afla informatia de care ai tu nevoie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In principiu, Paul are dreptate, dar ar putea fi posibil sa salvezi forumul folosind Teleport Pro sau Offline Explorer - daca nu ma insel, ambele pot accesa site-uri cu acces pe baza de login si parola, dupa care sa scoata informatia de pe ele. Eu nu le-am mai folosit de multa vreme, asa ca nu pot sa iti spun exact ce si cum. Vezi aici si aici. Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×