Sari la conținut
Forum Roportal
Stefanzdj

Totule despre Google Adsense

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut tuturor,stiu ca deja tema google adsense a fost abordata de foarte multe ori pe acest blog,si sunteti deja plictisiti...in fine nu asta conteaza,am tot urmarit vreo 6 luni de zile si citit carti din diferite domenii,de la seo pana la top 10 in google si asa mai departe,si am vazut ca nu prea are rost sa stai sa citesti daca nu sti sa aplici,am deja un blog www.info-xpert.blogspot.com,e nou de vreo 2 zile,si as vrea sa stiu cum dumnezeu as putea face ceva trafic niste sfaturi daca se poate si totodata sa imi asigur un venit lunar constant din adsense din blogging,nu am facut acest blog neaparat sa fac bani imi place domeniul it si scriu cu placere posturi,dar daca tot am cont adsense si am citit cate ceva as vrea sa incep sa si castig niste bani. :roll:

Editat de Stefanzdj

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

NU se cistiga practic nimic cu adsense pe site-urile in limba romana, decit pe anumite nise foarte aglomerate (joburi, par example). Daca tot zici ca ai studiat de vreo x luni incoace domeniul, de ce nu ai binevoit sa iti iei frumos un .com si stai cu subdomeniu pe blogspot?

 

P.S. Presupunind ca as vrea sa te contactez si nu as sti decit de blogul de pe blogspot... de ce nu ai nici un formular, adresa de email, nimic pe el??? (acel Despre Mine e mult prea inafara zonei pe care se uita un utilizator in cea mai mare parte a timpului ca sa conteze...)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×