Sari la conținut
Forum Roportal
Davi_

Copilul care musca, cauze si solutii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Copilul tau trece prin perioada in care musca orice ii iese in cale, inclusiv alti copii? Muscatul la copii este un comportament agresiv care nu trebuie tolerat. Totusi, etapa in care copiii musca este oarecum fireasca si face parte dintr-o copilarie normala. Daca ai ajuns la capatul puterii si intelegerii in ceea ce priveste prostul obicei de a musca al copilului tau, noi te invatam cativa pasi esentiali prin care sa il dezveti!

 

Copiii si muscatul, cauze

 

Copiii descopera ce este muscatul atunci cand le apare dantura, cam in jurul varstei de 1 an. Cei mai multi copii invata sa muste atunci cand se joaca cu parintii lor si ii musca in joaca. De la o simpla joaca pana la un obicei inacceptabil este o limita foarte subtire. Parintii ii lasa sa ii muste adesea, ba chiar se amuza la acest comportament parandu-li-se dragut atunci cand sunt foarte mici. Prin urmare, copii cred ca acesta este un joc nevinovat si ca nu fac nimic rau. Ulterior, copiii incep sa-si muste parintii pentru a le atrage atentia.

 

Pe masura de cresc, copii apeleaza la muscat atunci cand sunt frustrati si doresc ceva de la parinti sau de la alt copil. Atunci cand copii nu au dezvoltat foarte bine limbajul si nu pot exprima verbal ceea ce doresc, muscatul devine o forma primitiva de comunicare.

 

Abia dupa varsta de 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fetita mea merge la gadinita cu un baietel care musca pe oricine (inainte cel putin, se pare ca s-ar fi dezvatat). A venit acasa cu urmele dintilor lui pe fata. Poate fi foarte periculoasa treaba.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×