Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
J3nnif3r

Nu credeam ca exista astfel de parinti

Rate this topic

Recommended Posts

E o experienta utila, din care vei trage singura invatamintele . :beee:

Share this post


Link to post
Share on other sites
E o experienta utila, din care vei trage singura invatamintele . :P

Sa inteleg ca tu crezi ca nu vom ramane impreuna...Am invatat destul de multe din intreaga relatie, m-a schimbat foarte mult....Eu eram foarte imprastiata si cu capul in nori tot timpul, asta pana cand l-am cunoscut pe el care e cel mai imprastiat om de pe planeta (nu exagerez deloc) si m-am simtit fortata sa ma schimb...Credeam ca sunt afona la traseele cu masina, dar el nu are simtul orientarii deloc, nici dupa ce facem un traseu de 5 ori nu tine minte pe unde sa o ia...nu-mi place faptul ca mereu trebuie sa fiu eu atenta la tot, sa nu-si uite capul pe undeva :beee: ... Cel mai important lucru de care mi-am dat seama e ca parintii sunt pe primul loc in viata desi inainte nu pot spune ca aveam o relatie extraordinara cu ei.... credeam ca atunci cand iubesti ai fi in stare sa pleci cu acea persoana in lume fara sa-ti pese de nimic... daca as fi in situatia sa aleg i-as alege pe ai mei pt ca stiu ca pe ei ma pot baza oricand, neconditionat...nu imi dau seama ft bine ce simt pt el, daca il iubesc cu adevarat, desi in momentele cand suntem noi 2 acasa si nu ma gandesc la nimic, ma simt ft bine in bratele lui..e un sentiment placut...Alte prietene de-ale mele care nu stiu de aceste probleme dintre noi, imi spun ca sunt foarte norocoasa ca se poarta asa frumos cu mine si incearca sa ma protejeze...

 

Draga mea, chiar vrei sa le ai pe toate? :roll:

 

Ceea ce au facut parintii tai pt tine, este de apreciat dar nu ingenuncheat. Nu poti raporta relatia cu potentialii socrii, la relatia cu parintii tai.

Cauti un anume fel de barbat sau un anume fel de socrii? Hotaraste-te.

 

Daca faci si cu el, asa cum ai facut aici: intr`o problema de relatie, incepi prin a descrie cat de buni sunt parintii tai pt tine, omul se va duce naiba, si vei ramane cu parintii si satisfactiile pe care ti le ofera ei. Asta vrei?

 

 

Cat despre socrii, nu scotand in evidenta cat sunt de 'incapabili,' rezolvi situatia.

 

De ce te-ai mutat cu el asa de repede? Doar pt ca, la vremea aia, era un potential om de afaceri?

Bineinteles ca nu...Nu m-am gandit prea mult la prb asta cu mutatul..de fapt nu m-am gandit deloc...a venit de la sine, a inceput prin a ramane el la mine o noapte, doua....dupa aceea am ramas si eu la el o noapte,2,3...si uite asa m-am trezit intr-o zi ca nu mai dormisem acasa de o saptamana...si asa a ramas...chiar nu am analizat nicio clipa aspectul asta cu mutatul ca fiind un pas prea important si prea devreme in relatia noastra...si rau am facut, desi nu sunt genul care se arunca cu capul inainte...

Nu am vrut sa para ca raportez relatia cu parintii la cea cu socrii...poate nu am expus lucrurile cum trebuie si asta pentru ca e un amalgam de ganduri in capul meu...pe de-o parte ma gandesc la el, la defectele lui, la faptul ca "omita" sa-mi spuna lucruri, pe de alta parte la ai lui care mereu or sa fie o prb in rel noastra si asta pt ca el nu ia atitudine si cateodata ma face sa simt ca relatia noastra nu e cea mai importanta, asa cum ar trebui sa fie...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1. Cel mai important lucru de care mi-am dat seama e ca parintii sunt pe primul loc in viata desi inainte nu pot spune ca aveam o relatie extraordinara cu ei.... credeam ca atunci cand iubesti ai fi in stare sa pleci cu acea persoana in lume fara sa-ti pese de nimic... daca as fi in situatia sa aleg i-as alege pe ai mei pt ca stiu ca pe ei ma pot baza oricand,

 

 

2. pe de alta parte la ai lui care mereu or sa fie o prb in rel noastra

 

3. ma face sa simt ca relatia noastra nu e cea mai importanta, asa cum ar trebui sa fie...

 

1. da, părinţii sunt cei mai importanţi

dar vine momentul c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niciodata el nu o sa renunte la parintii lui.

Daca maine ar avea sa zicem, maica-sa un accident..nu ar avea liniste pana nu ar da cati bani ar putea pt o spitalizare cat mai buna.

Asa ai face si tu pentru parintii tai.

 

Mentalitatea parintilor lui este aceea ca baiatul lor trebuie, daca poate, sa le faca si lor viata mai usoara.

Trebuie sa discuti cu iubitul tau despre viitorul vostru, si despre copiii vostri. Sa targeti o linie CAND si IN CE CAZ imprumutati bani familiei, prietenilor.

 

Eu de exemplu, imprumut bani doar cand e vorba de ceva serios : gen boala, o perioada de somaj. In nici un caz pentru vacante, tigari sau bautura. Trebuie sa le explicati si celorlalti cum sta treaba.

Iar el, iubitul tau, sa nu uite ca in primul rand are o familie cu tine. O afacere cu tine.

 

Tu tot vorbesti de regret in cazul in care ai raamne cu el, dar draga mea...gandeste-te cum ar fi fara el. Daca nu ti se pare ca ar fi atat de greu, or nu e suficient pt ca sa te implineasca, or nu stii sa pretuiesti cu adevarat ce ai.

 

Faptul ca esti atat de constienta si uneori considerata 'rece in gandire'..vine tocmai din motivul ca tu pari a fi stalpul responsabil al casei. Iubitul tau isi permite luxul de a fi iresponsabil, pt ca gestionezi tu tot.

Impartiti sarcinile si responsabilitatile.

Tu te ocupi de asta, eu de astalalta...iar cand unul dintre voi nu se descurca - sa prezinte explicatii clare si pertinente inainte de a pune pe spatele celuilalt ce are de facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×