Sari la conținut
Forum Roportal
wizzy

Muzica romanească

Postări Recomandate

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a trait  61 de ani. In 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive si mai de succes formatii de gen din Romania. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cornel Constantiniu, idolul fetelor în anii ʹ70. Câte are de îndurat! - Rețete și vedete (retetesivedete.ro)     

"Cornel Constantiniu a împlinit tot, pe 6 aprilie, vârsta de 76 de ani. De trei decenii este bolnav de Parkinson. A suferit numeroase intervenții chirurgicale pentru a putea rămâne în viață. Cea mai recentă operație a fost în 2019, când i s-a schimbat neurostimulatorul implantat în piept.  Norocul supraviețuirii lui, cu atâtea încercări pentru o boală necruțătoare, se datorează fratelui său geamăn, neurochirurg în Africa de Sud, care a intervenit la debutul bolii.   Din pricina acestei maladii, solistul aproape nu mai vorbește și nu se mai poate deplasa."

*N-am stiut nimic despre el si acum aud asta ... e foarte trist, am fost la cateva concerte/spectacole unde a cantat si el.*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E prima cantare din acest contest ce am ascultat partial, ca nu este un element entuziastic in melodia asta.  Nu se gase un roman sa-i compuna un alt cantec sau e musai in engleza sa cante ca sa castige???   Nu mai stiu regulile ca aici nu se publica acest program, nu este aproape recunoscut pana nu este un cantec care arunca totul sus cum erau grupul Abba sau asemanator.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-am auzit de ea pan-acum, oricat ma gandesc si nu mai e sora mea sa-mi spuna din ce cauza n-a fost nici Eva pe lista mea.   Am impresia decand e Inter-Net-ul e prima oara ca se scrie despre ea, ca am citit toate ziarele pe pagini muzicale si n-am zarit acest nume.   Secrete vor mai fi multe.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×