Sari la conținut
Forum Roportal
hans

Ortodoxia=Antihristul profetizat de Pavel si Ioan?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

2 Tes.2:

"3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,

 

4. potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu.

 

5. Nu va aduceti aminte cum va spuneam lucrurile acestea, cand eram inca la voi?

 

6. Si acum stiti bine ce-l opreste ca sa nu se descopere decat la vremea lui.

 

7. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei.

 

8. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale.

 

9. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase

 

10. si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.

 

11. Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna,

 

12. pentru ca toti cei ce n-au crezut adevarul, ci au gasit placere in nelegiuire, sa fie osanditi.

"

Acestea sunt versetele cheie in demonstratia pe care o voi face in continuare, demonstrand ca acel "om al faradelegii" este de fapt organizatia pe nedrept autointitulata drept credincioasa.

Pe langa acestea, mai sunt multe locuri in care ni se vorbeste despre acest nelegiuit, si despre lucrarea lui.(1Ioan, Apoc., Ieremiah9, etc.)

 

Vom lua versetele pe rand.

Vers.3: "Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii..."

 

Pavel, reaminteste in acest verset faptul ca revenirea atat de asteptata a lui Isus, nu va avea loc inainte de aparitia unei lucrari numite "lepadarea de credinta" respectiv a acelei lucrari numite "taina faradelegii".Acea lucrare, este pusa de profet pe seama unui personaj misterios, numit "omul faradelegii".

Profetia lui Ieremiah spunea ca Dumnezeu va face un nou legamant cu oamenii credinciosi Lui. Baza acestui legamant nou, a fost stabilit ca fiind "Legea lui Dumnezeu":"Ci iata legamantul pe care-l voi face cu casa lui Israel dupa zilele acelea, zice Domnul: Voi pune Legea Mea inauntrul lor, o voi scrie in inima lor; si Eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul Meu. "(Ier.31:33)

Cu alte cuvinte, nu oricine se va autointitula ca fiind "popor al lui Dumnezeu" sau "drept credinciosi", ci doar aceia care vor accepta rescrierea Legii lui Dumnezeu in inimile lor, prin credinta.

Dupa cum dovada ne sunt zilele noastre, avem astazi pe scena religiilor lumii, o religie(femeie) care se autointituleaza "drept credincioasa", insa care atunci cand este pusa fata in fata cu Biblia, se dovedeste ca este o prostituata.Vorbim despre ortodoxie, desigur, pentru ca desi spune ca este a lui Hristos, ea traieste in concubinaj imoral cu Cezarul=statul laic. Acesta ii plateste "serviciile" din care el desigur trage foloase.

Avand in vedere toate acestea, putem sa stabilim fara greseala ca ortodoxia este acel "om al faradelegii". Care, desi se autointituleaza ca fiind o "drept credincioasa", este de fapt o nedrept credincioasa, ea desfiintand tocmai baza noului legamant al lui Dumnezeu cu omul:Legea lui Dumnezeu, asa cum profetizase Ieremiah.

Desi Insusi Isus atrasese atentia tuturor ca prin venirea Lui ca Mijlocitor al noului legamant, El nu a venit sa desfiinteze legea:"sa nu credeti ca am venit sa desfiintez Legea sau Prorocii; am venit nu sa desfiintez, ci sa implinesc." (Mat.5:17). Desi, Pavel, in scrierile sale complexe si incriminatorii a legalismului, atragea si el atentia ca:"Deci prin credinta desfiintam noi Legea? Nicidecum. Dimpotriva, noi intarim Legea." (Rom.3:31)

Asadar, :),

desi Ieremiah, Isus si Pavel, toti au atras atentia asupra ramanerii in vigoare a Legii lui Dumnezeu, astazi, un curent religios care se lauda ca ar fi crestina de mult timp, in timp ce se autointituleaza ca fiind singura drept credincioasa, desfiinteaza Legea lui Dumnezeu ca valabilitate pentru adeptii sai. Astfel, neavand Legea lui Dumnezeu, aceasta religie prostituata, a devenit un "om al faradelegii", pentru ca Legea lui Dumnezeu este singurul instrument care defineste pacatul asa cum il vede Dumnezeu, nu cum ni se pare noua oamenilor ca ar fi pacatul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
DOGMA LUI HANS

 

2 Tes.2:

"3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,

:) :) :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce crezi ca nu este vorba despre Biserica Catolica, ea avand mult mai multa influenta in lume si fiind cunoscuta pentru atrocitatile comise de-a lungul secolelor?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Exersezi ortohotia? :)

deloc

ma distreaza cum aduci aceleasi versete in discutie si tot le dai cu ortohotia crezind ca asta le explica . doctrina lui hans o denumesc . la tine e de ajuns sa stii citeva versete biblice si gata '' ai doctrina ta '' pe care o intelegi doar tu si crezi ca '' e adevarul '' .

:) :) :yes:

Editat de **Lux**

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vers.7. "Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei."

 

De ce spune Pavel ca este vorba despre o taina? Si cine ar fi trebuit sa fie luat din drumul ei?

 

Le luam pe rand.

 

Este o taina, deoarece aceasta "lucrare a faradelegii" avea sa se nasca in sanul crestinismului care fusese atat de curat la inceput, si care fusese invatat de ai sai lideri, de la Isus la Pavel si Ioan, ca "pacatul este faradelege"(Oricine face pacat face si faradelege; si pacatul este faradelege." (1Ioan.3:4) )si ca Legea lui Dumnezeu ramane ca fiind instrumentul de definire a ceea ce este sau nu este pacat, indiferent de care va fi parerea oamenilor de-a lungul istoriei.

Prin doctrina ei, aceasta destrabalata autointitulata drept credincioasa, desfiinteaza Legea lui Dumnezeu calcand-o in picioare, si interpretand-o dupa bunul ei plac, astfel incat:

idolatria ei sa nu fie idolatrie.

crima ei sa nu fie crima.

hotia ei sa nu fie hotie.

curvia ei sa nu fie curvie.

hula ei sa nu fie hula.

ispitirea lui Dumnezeu practicata de ea sa nu fie ispitire.

etc.

Totusi, desi este o taina, Pavel ne desluseste ca totusi lucrarea faradelegii, are o explicatie logica, luand in considerare Biblia. Vers. 11 si 12 sunt raspunsul la aceasta "taina".

 

Cine trebuie luat din calea acelei lucrari ai faradelegii?

 

Apostolii, inclusiv Pavel, au avut puteri supranaturale de necontestat. Ei au inviat morti, au insanatosit bolnavi, au scos draci, au vindecat sufleteste, au citit natura si calitatea spirituala a oricarui om, au luat in mana serpi, etc.In fata acestor oameni, un popa barbos in haine negre, nu avea curajul sa apara cu dogmele lor pline de faradelege, cum ar fi:idolatria, crima, concubinajul cu statul laic, spurcaciunea prin cadavre ridicate la rang de sfinte, etc. De aceea, popii autointitulati drept credinciosi, nu au avut curajul sa se arate, pana cand acesti apostoli si urmasi ai lor nu au murit. Abia atunci, dupa ce Constantin a consfintit concubinajul dintre crestinismul apostat si fiara=Imp. Roman= statul laic, popii barbosi au inceput sa prinda putere pervertind crestinismul intr-o religie atat de pagana incat s-a ajuns de la postura de prigoniti prin arenele romane, la prigonitori in Cruciade si Inchizitie.

 

De ce crezi ca nu este vorba despre Biserica Catolica, ea avand mult mai multa influenta in lume si fiind cunoscuta pentru atrocitatile comise de-a lungul secolelor?

Biserica catolica este sora geamana a ortodoxiei. Din catolicism s-a schismat ortodoxia. Asa ca, au aceeasi "esenta". :)

Editat de hans

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
iara imi cer scuze ca nu cunosc biblia de am putut sa scriu asa ceva in postul de mai sus

8. Iar Petru a zis către ea: Spune-mi dacă aţi v

Editat de **Lux**

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vers.4. "potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. "

 

Dupa cum bine spune profetia, ortodoxia se va aseza in locul lui Dumnezeu. Cum face ea acest lucru? Simplu:Dumnezeu este Singurul care este vrednic de inchinare. In ortodoxie, locul lui Dumnezeu este luat de:sf. Maria, tot felul de sfintisori inchipuiti, popi numiti inalt prea sfintiti, icoane facute de mana omului insa fara pic de putere, sau resturi de cadavre de origine incerta ridicate la rangul de "vrednice de inchinare". Desi, exemplul lui Isus sau al ingerilor lui Dumnezeu era clar:"lui Dumnezeu sa I te inchini si doar Lui sa-I slujesti..."(Mat., Apoc.)

Cum se aseaza aceasta prostituata in Templul lui Dumnezeu? Simplu:construieste lacasuri de inchinare numite case ale lui Dumnezeu(desi sunt locasuri ale dracilor!), dandu-se Dumnezeu in fata oamenilor pretinzand ca ea iarta pacatele celor ...care platesc, desigur. :- Ca nu degeaba este o prostituata.

Chiar daca Dumnezeu spune ca la moartea omului, "cel ce este drept, sa fie drept si mai departe, iar cel ce este nedrept sa fie nedrept si mai departe"(Apoc.), in conformitate deplina cu pilda bogatului si a lui Lazar, ortodoxia, ii trece pe enoriasi din tabara celor morti ca nedrepti in tabara celor drepti "im loc cu verdeata" in schimbul unei plati care Il insulta direct pe Dumnezeu care spunea clar ca mantuirea nu se poate cumpara, cf. Bibliei:"Dar Petru i-a zis: "Banii tai sa piara impreuna cu tine, pentru ca ai crezut ca darul lui Dumnezeu s-ar putea capata cu bani!" (Fapt.8:20)

 

 

:) :) :yes:

Din nou imi pui in gura cuvinte pe care nu le-am spus. Ortohotule! :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vers.8. "Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale."

Cel mai important punct al acestui verset este ca nimicirea acelui "om al faradelegii", vine din lupta directa intre Isus revenit pe Pamant, si acel nelegiuit. I*ntocmai cum spune Apocalipsa:"Iar ceilalti au fost ucisi cu sabia care iesea din gura Celui ce sedea calare pe cal. Si toate pasarile s-au saturat din carnea lor." (Apoc.19:21)

De ce cu sabia? Pentru ca "Din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri,"(Apoc.1.16), care este "sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu."(Ef.6.17)

Asa ca, atunci i se va dovedi prostituatei ca prin desfiintarea Cuvantului lui Dumnezeu, este omul faradelegii careia i se va spune:"Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege." (Mat.7:23)

 

:) :) :)

E greu sa iti tot raspunzi la diverse intrebari. Ce sa-i faci?Vorbesti cu tine insuti...greu job. Legiunea e legiune. Pana nu-i lamuresti pe toti, nu poti avea odihna. :yes:

Ce te-ai face daca ai avea de povestit cu o cohorta?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×