Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
One women

Discopatia sciatica lombara

Rate this topic

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre ACUPUNCTURA ca tratament pentru dicopatie sciatica lombara?

 

Acum 3 ani am fost diagnosticata cu discopatie lombara. Anul trecut, in urma unei crize, am fost internata, unde mi s-a pus un alt diagnostic de discopatie sciatica lombara faza 3 stadiul 1, iar acum 2 saptamani, la birou am avut din nou o criza, ajungand la spital si punandu-mi-se un diagnostic mai grav, de stadiul 2. Cu alte cuvinte, sunt la un pas de hernie de disc, ceea ce va necesita operatie. Cum am inteles ca sansele de vindecare totala sunt in proportie de 50-50%, si ca exista si riscul ca in urma acestei operatii sa raman paralizata, apelez la bunavointa dumneavoastra sa aflu informatii.

Am aflat mai multe pareri referitor la remedii, insa numai una mi-a atras atentia...ACUPUNCTURA.

M-am documentat, insa parerea celor care au facut sedinte cu acupuntura sunt mult mai relevante, decat o reclama pe internet.

Ma intereseaza sa aflu un cabinet unde se face acupuntura si unde nu exista riscul imbolnavirii cu hepatica B-C, sau vreo alta boala, cu sau fara remediu.

 

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legatura dintre vertebre arata ca o ceapa taiata tranzversal mai multe cercuri unu dupa altu aceste cercuri au intre ele umplu cu un licghid cand unu sau mai multe cercuri se sparg incep durerile de coloana .O problema este ca aceste cercuri nu se vindeca . Operatia consta in scoaterea legaturi dintre vertebre si acestea se sudeaza intre ele .

Acupunctura probabil ca rezolva cu durerea de spate dar nu stiu daca poate vindeca boala . Merita incercat totusi orce varianta de vindecare si ultima solutie trebue lasata operatia .

La toate tipurile de tratament conteaza foarte mult persoana care iti face tratamentu .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×