Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
nyk

revenire ascita

Recommended Posts

Buna!Am avut virusi in calculator si nu am mai putut intra.Am facut analize pe 3 ian, ale mele sunt bune adica nu am HVC iar ale sotului ......pe hemograma PLT 89!!!(202-386) mai scazute decit in 30 nov 101(150-400)monocite12,3(2.5-10)asta stiam ca mereu pe toate hemogramele a iesit monocitoza,AST 108(8-50),ALT 66(9-72),GGT 49(8-78),albumine34,5(54,5-64,4),gamma41,7(12-20,5),in principiu analizele se mentin in "tendinte"alfafetoproteina este77.86 foarte mare dar dr a zis ca nu reprezinta neaparat o tumoare pt ca are 2 transaminaze in limite normale(alt si ggt)iar asta ar indica mai repede o refacere a ficatului.Sper ca e de bine .Am luat Diurex 2 pe zi cu un control strict al greutatii de 2 ori pe zi masurarea abdomenului,am verificat cantitatea de urina si cea de lichid baute.Acum suntem la regim foarte strict fara sare doar brinza de vaci,urda, cas dulce ,salate de cruditati,cereale (orz si griu),lapte dulce fiert,iaut fara grasime,lapte batut,nimic gatit ,nimic fiert,doar cruditati.Este un cosmar,sa treci asa la un regim strict,trebuie sa se obisnuiasca cu sarea fara Na,dar de la 104 kg acum are 95kg,iar de foame n-a murit de cite ori il apuca rontaitul avem morcovi,sfecla sau griu expandat in loc de piine.Dr a zis ca este bine am vb la telefon.Din cauza PLT mici face 7 zile de Vit K,joi vom merge iar la analize,vom face din nou o eco sa vedem cum stam.Deocamdata se simte binisor a putut merge si la servici sper sa vrea sa se interneze pt citeva zile.Ar trebui sa faca niste perfuzii cu albumina.In afara de Diurex ia in continuare pulberi de pelin,sunatoare, turita mare.Am gasit pe net ceaiul cu patru radacini si vad ca merge si nici nu este neplacut la gust (formula-as nr 525 medicina naturista).Oricum eu cred ca are sanse foarte mari dar deocamdata peg si rib ies din discutie ca nu poate face punctie din cauza PLT mici.Am uitat singele nu a coagulat la LONG TEST de asta face vit k.O sa vedem .... sunt foarte stresata pt ca este greu iar noi ne luptam cu virusul din *99 iar sotul meu este o fire foarte depresiva iar pt orice pas trebuie munca de lamurire iar pe mine incep sa ma lase nervii mai ales ca nu este doar boala lui avem si copii si sincer imi este din ce in ce mai greu .Cred ca voi avea nevoie de psiholog . Poate data viitoare nu voi mai fi asa de amarita si o sa fiu mai optimista asta mi se intimpla de 1 milion de ori pe zi!!!!!!!!! Va zic sanatate multa !!!!!Sa auzim doar de bine iar anul asta sa dea Dumnezeu la toata lumea negativarea virusului !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

De curand am inceput sa ma documentez despre hrana vie adica alimentatie cu alimente netrecute prin foc. Starneste controverse un astfel de regim. Nu pot sa-l recomand pentru ca sunt la inceput si nu stiu mare lucru. Un lucru stiu sigur ca multe persoane care erau in situatii limita au apelat la astfel de regim si rezultatele au aparut rapid si au fost imbucuratoare.

Multa sanatate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi de dimineata sotul meu avea 92kg am vb cu dr si a recomandat DIUREX 1/zi sa incercam sa trecem treptat la legume fierte ,piureuri, supe de legume.Dar conteaza cum se simte si omul de exemplu acum sotul meu este la servici.Cred ca daca nu ar mai putea lucra s-ar urca pe pereti.Apropo de ce nu se interneza avem ca tot romanul rate,intretinere de platit,medicamente de cumparat(care nu sunt deloc ieftine),si in plus la sotul meu la serviciu nu se stie ca are HVC, deci trebuie sa-i fac rost de medical din alta parte.Multumesc lui Dumnezeu ca s-a simtit bine si nu afost graba mare cu inernatul sa vedem miercuri (alta serie de analize)daca trebuie!Sanatate Multa!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×